tip na zahraniční eshop

...

Moderátor: Mods_senior

aldik
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

tip na zahraniční eshop

Příspěvekod aldik » 13 říj 2010 16:20

chtěl bych poradit tip na dobrý zahraniční eshop (německo, anglie, polsko...) (s kuchyňským zařízením), konkrétně jestli je fakt v zahraničí tak levně, tak by tam měla být fritéza tefal versalio snad levněji než u nás (nedávno sice měli akci za cca 1600 v Tescu a pak za cca 1900 v Globusu, ale měli prd a ne nabízené zboží :evil: )

na Ebay zrovna mi to ted nic nenašlo a google aktuálně prohledávám, ale anglicky se neumím asi dobře zeptat strejdy googlíka :D

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: tip na zahraniční eshop

Příspěvekod memphisto » 13 říj 2010 16:34

Kvůli takhle "levnému" zboží nemá cenu burcovat zahraniční ehopy. Jo, kdyby šlo o ledničku, pračku, sporák za dejme tomu 10 tis.+, tak prosím, ale o friťák do 2 tis. to nemá smysl, protože s poštou to dá daleko víc než u nás a na záruční opravu bys to musel posílat a to se nevyplatí
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

starskyxaj
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod starskyxaj » 13 říj 2010 16:52

já bych to rozhodně koupil tady v česku ;) :evil:
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!

aldik
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod aldik » 13 říj 2010 16:54

no jako, našel sem jeden český eshop (prodejnu má jenom v Praze, a i když se chytáme do Pardubic tak tahat sebou vlakem fritézu se mi moc nechce asi :smile: ) .. ale ono to poštovné není drahé a koukám, že to neposílají českou poštou

http://www.homecook.cz/fritovani-c3547

Zpět na “Vše ostatní (inet)”