Koupě prodloužené záruky na notebook ACER Vyřešeno
Re: Koupě prodloužené záruky na notebook ACER
Kde jsi to kupoval?
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
To je úplně fuk co píšou v těch papírech.Už jsem se s tím setkal u více věcí na počítači.Je to jen překladem,jelikož záruka je v jiných státech jiná.U nás je dva roky a ty máš záruku 2ROKY,i kdyby se kdokoli stavěl třeba na hlavu.

Měl jsem to stejný u tiskárny a když se mě po roce a půl p*****a tak to na mě v prodejně ani nezkoušeli a hned to vzali.

Měl jsem to stejný u tiskárny a když se mě po roce a půl p*****a tak to na mě v prodejně ani nezkoušeli a hned to vzali.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Za rok bude ten přístroj starej,mám pocit že půjdeš do nové technologie,2 roky stačí,tu záruku si ulož na koupi nového stroje.
No dobre,ale to se mi fakt nezda kdyz nikde k tomu nemam napsano ze to je na dva roky, jenom ze to je na jeden rok a muzu to prodlouzit tak ted fakt nevim, jestli je to ze zakona nebo si to prodejce muze sam zmenit..
A neni to treba tak ze na to plati jen ta omezena zaruka?ten 1 rok? Nebo to vzdy musi byt dva roky
A neni to treba tak ze na to plati jen ta omezena zaruka?ten 1 rok? Nebo to vzdy musi byt dva roky
Tak jsem se včera večer koukal, koupil jsem si netbook, a je tam záruční list, úplně stejný jako má autor topicu.Taky jen 1 rok, je to Acer, ale přitom to musí být 2 roky s tím jsem to kupoval, akorát nevím, jak tu záruku po 1 roce uplatnit, jedině účtem z Globusu, kde je včerejší datum?
no vidis, taky by me to zajimalo
Ale prý to musí být 2 roky, dle zákoníků, jak už tu i někdo psal.
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
memphisto píše:Blbost! Pokud jej kupuješ "normálně" tak máš standardně 2 roky! To je ze zákona!
Povšimni si věty, To je ze zákona! a nějakej poblblej eshop s tím nic nenedělá :-)
tak j to teda necham byt, a kdyz se mi tam za pul roku neco pokazi jsem zvedavy jestli mi to vezmou (jako ze zaruky)
Ja ho kupoval v kamenne PC prodejne http://www.procomp.cz/
Ja ho kupoval v kamenne PC prodejne http://www.procomp.cz/
A co se mrknout na ty stránky:
To, co jsi sem naskenoval nemá žádnou právní váhu, je to jen kus papíru os výrobce. Tebe coby fyzickou osobu o dvouletou záruku jen tak něco připravit nemůže.
http://www.procomp.cz/?reklamace=true píše:Není-li na paragonu, dodacím nebo záručním listě uvedeno jinak, je záruka na dodané zboží 24 měsíců od data prodeje a začíná běžet dnem vystavení daňového dokladu nebo záručního listu.
To, co jsi sem naskenoval nemá žádnou právní váhu, je to jen kus papíru os výrobce. Tebe coby fyzickou osobu o dvouletou záruku jen tak něco připravit nemůže.
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
OPRAVDU VĚŘTE
Notebook je zboží jako každé jiné a záruční lhůta je dva roky a přes to nejede vlak.A reklamaci prokážeš tak jak jiné zboží hlavně paragonem.U každého zboží kde je záruční list je to jen třešnička na dortu.Pokud ho nemáš,ztratíš nebo nepotvrdíš nic se neděje.Paragon,daňový doklad apod.tím dokazuješ koupi.Jinak jak se píše v zákoně dokonce nemusíš mít vůbec nic a stačí svědek.Je to složitější,ale jde to.Je to blbost,ale tímhle způsobem jsem vyreklomoval rozbitý DVD v časopise.

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 10521
-
od AirCrew
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 19:26