windows microsoft works Vyřešeno
windows microsoft works
ako nastavim aby sa mi dokumenty neotvarali v uz danom windows office word?? pretoze odkedy mi odislo (vyprsala doba uzivania) office word mi to v nom stale otvara vsetky dokumenty ale uz s nimi nemozem narabat a ked si chcem nieco stiahnut alebo otvorit na internete v inom mi to neotvori. Da sa nejako v pocitaci nastavit aby bolo hlavne vzdycky ten microsoft works words?
-
- Pohlaví:
Re: windows microsoft works
Nepíšeš jaký máš systém. Pokud ti u programu vypršela zkušební doba, pak ho odinstaluj a mělo by to fungovat. Případně pravou myší klikni na dokument a vyber otevírat vždy v tomto programu.
Pokud instaluješ nějaký program, který přidruží (asociuje) k sobě příponu souboru, který může používat i jiný program, tak tato přípona bude přidružena k tomu programu, který byl nainstalován jako poslední (pokud to nezměníš již při instalaci toho posledního programu). Z toho plyne, že máš dvě možnosti:
1. Znovu nainstalovat MS Works
2. Změnit pouze odkaz na správný program pro přidružení.
1. Znovu nainstalovat MS Works
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Blue Spirit píše:Nepíšeš jaký máš systém. Pokud ti u programu vypršela zkušební doba, pak ho odinstaluj a mělo by to fungovat. Případně pravou myší klikni na dokument a vyber otevírat vždy v tomto programu.
mam windows 7 a ten microsoft office, tam bol uz pridany ale stale to odo mna chcelo nejaky kluc a ten som nikde nevedela najst takze to vyprsalo ale dokumenty to otvara lenze nic viac to uz nerobi ani sa to neda ulozit ani upravit nic.. a tento window 7 ma uz nainstalovany microsoft work a tam je aj word lenze ked si chcem otvorit dokument tak len v tom microsoft office a to ma rozculuje v jednom kuse tam davat otvorit v programe...
Luboš píše:1. Znovu nainstalovat MS Works
no nechem sa v tom moc ripat ako odinstalovavat a nainstalovavat som student a surne potrebujem ten word a nemozem si dovolit keby sa mi to posralo, pretoze pocitace nejsu moja silna stranka a vzdycky sa mi nieco pokafre..... a ako sa to da zmenit?
-
- Pohlaví:
Pokud to chceš změnit, pak se v tom rýpat musíš, na dálku ti to nikdo neopraví - to nejde.
Nemusíš pořád klikat na Otevírat v tomto programu, ale musíš to tam zaškrtnout.
Na screenu máš ukázku, označíš program a zašktrneš - (na ukázku jsem použil Malování)
Nemusíš pořád klikat na Otevírat v tomto programu, ale musíš to tam zaškrtnout.
Na screenu máš ukázku, označíš program a zašktrneš - (na ukázku jsem použil Malování)
Re: windows microsoft works Vyřešeno
jaaj to je take lahke tak potom to uz mam diky moc
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3024
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 říj 2024 09:21
-
- 3
- 2392
-
od walderan
14 kvě 2025 21:52
-
-
Telefonická aktivace Microsoft produktu Příloha(y)
od Kajmánek » 13 lis 2024 13:51 » v Windows 11, 10, 8... - 30
- 8278
-
od petr22
14 lis 2024 22:30
-
-
- 6
- 8087
-
od zeus