windows microsoft works Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

padrosa
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

windows microsoft works

Příspěvekod padrosa » 19 říj 2010 19:25

ako nastavim aby sa mi dokumenty neotvarali v uz danom windows office word?? pretoze odkedy mi odislo (vyprsala doba uzivania) office word mi to v nom stale otvara vsetky dokumenty ale uz s nimi nemozem narabat a ked si chcem nieco stiahnut alebo otvorit na internete v inom mi to neotvori. Da sa nejako v pocitaci nastavit aby bolo hlavne vzdycky ten microsoft works words?

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: windows microsoft works

Příspěvekod guest » 19 říj 2010 19:30

Nepíšeš jaký máš systém. Pokud ti u programu vypršela zkušební doba, pak ho odinstaluj a mělo by to fungovat. Případně pravou myší klikni na dokument a vyber otevírat vždy v tomto programu.

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Luboš » 19 říj 2010 19:31

Pokud instaluješ nějaký program, který přidruží (asociuje) k sobě příponu souboru, který může používat i jiný program, tak tato přípona bude přidružena k tomu programu, který byl nainstalován jako poslední (pokud to nezměníš již při instalaci toho posledního programu). Z toho plyne, že máš dvě možnosti:

1. Znovu nainstalovat MS Works
2. Změnit pouze odkaz na správný program pro přidružení.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

padrosa
nováček
Stav:

Příspěvekod padrosa » 19 říj 2010 19:36

Blue Spirit píše:Nepíšeš jaký máš systém. Pokud ti u programu vypršela zkušební doba, pak ho odinstaluj a mělo by to fungovat. Případně pravou myší klikni na dokument a vyber otevírat vždy v tomto programu.

mam windows 7 a ten microsoft office, tam bol uz pridany ale stale to odo mna chcelo nejaky kluc a ten som nikde nevedela najst takze to vyprsalo ale dokumenty to otvara lenze nic viac to uz nerobi ani sa to neda ulozit ani upravit nic.. a tento window 7 ma uz nainstalovany microsoft work a tam je aj word lenze ked si chcem otvorit dokument tak len v tom microsoft office a to ma rozculuje v jednom kuse tam davat otvorit v programe...

padrosa
nováček
Stav:

Příspěvekod padrosa » 19 říj 2010 19:39

Luboš píše:1. Znovu nainstalovat MS Works
2. Změnit pouze odkaz na správný program pro přidružení.

no nechem sa v tom moc ripat ako odinstalovavat a nainstalovavat som student a surne potrebujem ten word a nemozem si dovolit keby sa mi to posralo, pretoze pocitace nejsu moja silna stranka a vzdycky sa mi nieco pokafre..... a ako sa to da zmenit?

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 19 říj 2010 19:55

Pokud to chceš změnit, pak se v tom rýpat musíš, na dálku ti to nikdo neopraví - to nejde.

Nemusíš pořád klikat na Otevírat v tomto programu, ale musíš to tam zaškrtnout.

Na screenu máš ukázku, označíš program a zašktrneš - (na ukázku jsem použil Malování)
Přílohy
scr.JPG

padrosa
nováček
Stav:

Re: windows microsoft works  Vyřešeno

Příspěvekod padrosa » 19 říj 2010 20:08

jaaj to je take lahke tak potom to uz mam diky moc

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení