pískání,restartování
Re: pískání,restartování
Díval jsem se asi 1 nebo 2 dny po nanesení pasty a teploty byli stejné.Poté už nevím..
-
- Pohlaví:
Já nemyslím po nanesení pasta, ale dříve, třeba před rokem
aha,tak to už vůbec nevím.
čau mám skoro stejnej problém při delším provozu pc se sám vypne. Koupil jsme new grafiku asus ati hd 3870 x2 /1Gb/ a zdroj je 400W
Spustim hru Call of duty MW a cca po 10 vteřinách se uplně vypne pc. Bez zátěže je to třeba 3 hodiny provozu pc a pak se vypne.a pak třeba i nekolikrát píská.po několika vypnutích a zapnutí se rozjede.
Může to být tim že je slabej zdroj na tuhle grafiku? spravil by to třeba 600w zdroj? nebo je to něčim jinym.
moje teploty PC bez zátěže pc viz screen:

moje grafická karta:

produkt na ASUS http://usa.asus.com/product.aspx?P_ID=MDw4g2jXGNHch6WN
Spustim hru Call of duty MW a cca po 10 vteřinách se uplně vypne pc. Bez zátěže je to třeba 3 hodiny provozu pc a pak se vypne.a pak třeba i nekolikrát píská.po několika vypnutích a zapnutí se rozjede.
Může to být tim že je slabej zdroj na tuhle grafiku? spravil by to třeba 600w zdroj? nebo je to něčim jinym.
moje teploty PC bez zátěže pc viz screen:

moje grafická karta:

produkt na ASUS http://usa.asus.com/product.aspx?P_ID=MDw4g2jXGNHch6WN
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Prosím oddělit do samostatného tématu.
Při spuštění her se zvyšuje odběr ze zdroje. Varianty jsou dvě - vadný nebo nekvalitní zdroj (slabý není) a nebo vadná grafika. Pokud máš možnost, půjč si od někoho zdroj a a odzkoušej.

Při spuštění her se zvyšuje odběr ze zdroje. Varianty jsou dvě - vadný nebo nekvalitní zdroj (slabý není) a nebo vadná grafika. Pokud máš možnost, půjč si od někoho zdroj a a odzkoušej.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
stačilo vyčistit grafiku Gl..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 1720