memphisto:
zatím sem nenašel na tom googlu žádnej "program" kterej by CE spustil celkem sem stahnul asi 10.
nenaučil by mě někdo rači programovat to by mi pomohlo.teda v takovým jazyce v jakej přečte CE...
potřebuju strašně nějakej program na CE kterej by četl pdb soubory abych mohl číst tyhlety palmový soubory.
windows CE nebere exe
Re: windows CE nebere exe
To že jsem nováček na pc-help.cz neznamená že jsem i nováček v IT
to je nemožný co? ale podle mě to tak vyznělo z tý odpovědi že ten program tam pude jen když je pro to vyroben.
myslím clk že je problém mezi židlí a klávesnicí.prostě nemám dobrej postup.
nenašel někdo třeba náhodou mimochodem nějakej palm reader na WinCE.?
já jdu....."repeat searching"
já jdu....."repeat searching"

- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tlačítko edit ti asi nic neříká, že ?
Každopádně pojedou ti aplikace napsané přesně pro tvoji verzi OS, jiné ani nezkoušej.
Každopádně pojedou ti aplikace napsané přesně pro tvoji verzi OS, jiné ani nezkoušej.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
minulost nejde změnit,minulost jde jen zakrýt...
dobře já se snažím schánět palm reader for Windows CE ale nenašel jsem žádnej kterej by proto byl přímo vyrobenej
clk žádnej software jsem zatím nenašel kterej by byl vyrobenej pro WinCE.jo našel vlastně ale pro pda.
dobře já se snažím schánět palm reader for Windows CE ale nenašel jsem žádnej kterej by proto byl přímo vyrobenej
clk žádnej software jsem zatím nenašel kterej by byl vyrobenej pro WinCE.jo našel vlastně ale pro pda.
většinou tam spíš píšou že by to mohlo běžet Win CE ale je to vyrobený pro něco jinýho...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
O tlačítku Edit ti tu už jednou bylo něco řečeno!
Co za WinCE to je?
Co za WinCE to je?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
ne to bylo až potom....
konečně někdo kdo to chce řešit...
Windows Embedded CE 6.0
konečně někdo kdo to chce řešit...
Windows Embedded CE 6.0
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
díky zkouknu to taky.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nejaký ten pátek sa zaoberám problematikou Windows CE, takže:
východiskové body:
- Netbook ARM ANYKA S CPU ARM 926 nie je ťažítko, je to netbook ,alebo skôr smartbook postavený na ARM CPU s 64/128/256MB RAM (podľa typu)
- Pracuje s OS WINDOWS CE 5.0/6.0 a predáva sa aj s Androidom.
Keď mi v mojom predošlom PDA začala blbnúť baterka, začal som sa obzerať po niečom takomto a kúpil som ho vlani za 75e + poštovné, tj. 100e aj s dovozom z Čiech.
Čo sa týka aplikácií, prevádzkujem na ňom:
- Office /Softmaker Office 2008/ - plnohodnotný balík typu OOO, MSO pre Windows CE - JE KOMERČNÝ
- Multimediálny prehrávač TCMP pre windows CE - JE FREE
-email klient npopUK - je FREE
- browsery Opera Mini, SkyFire, IE pre Windows CE - JE FREE
- Pigeon - instant messaging klient pre Wince /jabber, icq,aol, fb chat.../ - JE FREE
- Súkromný ftp server /tiché, nenáročné, spoľahlivé riešenie s USB flash/ -JE FREE
+ kopec iných programov a utilít pre file manazment, data manazment, poznámky .. napríklad TOTAL COMMANDER FOR WINCE
WORD,EXCEL VIEWER OD MICROSOFTU PRE WINDOWS CE ...
S PREHLIADAČOM OPERA MINI, pigeonom a emailovým klientom je to perfektná, malá a spoľahlivá mašinka na komunikáciu a online hľadanie informácií.
Na google sites som kedysi vytvoril primitívnu stránku (a nemám čas, ak niekto máte čas a chuť urobiť web, podklady Vám dodám) o tomto stroji a je tam aj pár linkov na aplikácie https://sites.google.com/site/minihtarmbook/
Netbook ale treba pred VÁŽNYM použitím trošku VYTUNIŤ :) pretože je defaultne nastavený ako pda, tj. po vypnutí sa strati obsah plochy, aplikacie ...pretože sú len v RAM. Dá sa to upraviť jednoduchou úpravou REGISTROV WINDOWS CE
návod je tu (chce to len ovládať trošku angličtiny ): http://www.hpcfactor.com/support/cesd/s/0127.asp
KOMUNITA HANDHELD PC ŽIJE NA STRÁNKACH www.HPCFACTOR.COM
===========================================================
tam nájdeš kopu informácií aj fórum relevantné k téme WINDOWS CE A netbookov /smartbookov
východiskové body:
- Netbook ARM ANYKA S CPU ARM 926 nie je ťažítko, je to netbook ,alebo skôr smartbook postavený na ARM CPU s 64/128/256MB RAM (podľa typu)
- Pracuje s OS WINDOWS CE 5.0/6.0 a predáva sa aj s Androidom.
Keď mi v mojom predošlom PDA začala blbnúť baterka, začal som sa obzerať po niečom takomto a kúpil som ho vlani za 75e + poštovné, tj. 100e aj s dovozom z Čiech.
Čo sa týka aplikácií, prevádzkujem na ňom:
- Office /Softmaker Office 2008/ - plnohodnotný balík typu OOO, MSO pre Windows CE - JE KOMERČNÝ
- Multimediálny prehrávač TCMP pre windows CE - JE FREE
-email klient npopUK - je FREE
- browsery Opera Mini, SkyFire, IE pre Windows CE - JE FREE
- Pigeon - instant messaging klient pre Wince /jabber, icq,aol, fb chat.../ - JE FREE
- Súkromný ftp server /tiché, nenáročné, spoľahlivé riešenie s USB flash/ -JE FREE
+ kopec iných programov a utilít pre file manazment, data manazment, poznámky .. napríklad TOTAL COMMANDER FOR WINCE
WORD,EXCEL VIEWER OD MICROSOFTU PRE WINDOWS CE ...
S PREHLIADAČOM OPERA MINI, pigeonom a emailovým klientom je to perfektná, malá a spoľahlivá mašinka na komunikáciu a online hľadanie informácií.
Na google sites som kedysi vytvoril primitívnu stránku (a nemám čas, ak niekto máte čas a chuť urobiť web, podklady Vám dodám) o tomto stroji a je tam aj pár linkov na aplikácie https://sites.google.com/site/minihtarmbook/
Netbook ale treba pred VÁŽNYM použitím trošku VYTUNIŤ :) pretože je defaultne nastavený ako pda, tj. po vypnutí sa strati obsah plochy, aplikacie ...pretože sú len v RAM. Dá sa to upraviť jednoduchou úpravou REGISTROV WINDOWS CE
návod je tu (chce to len ovládať trošku angličtiny ): http://www.hpcfactor.com/support/cesd/s/0127.asp
KOMUNITA HANDHELD PC ŽIJE NA STRÁNKACH www.HPCFACTOR.COM
===========================================================
tam nájdeš kopu informácií aj fórum relevantné k téme WINDOWS CE A netbookov /smartbookov
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 8774
-
od Stenatko
Zobrazit poslední příspěvek
03 dub 2025 21:42