Dobrý den.
Dneska mi po restartu PC "zmizel" z počítače 2. HDD kde byli různá data atd. o která bych nerad přišel. HDD je sice vidět v BIOSU i v správci zařízení (ale ne mezi disky viz. obrázek.), ale nemůžu se na něj nijak dostat. Zkoušel jsem vyměnit SATA kabel, dát ho do jiný zástrčky, ale nic nepomohlo. (typ HDD je vidět na obrázcích)
V PC zmizel 2. HDD. Vyřešeno
Re: V PC zmizel 2. HDD.
Tipnu si, že došlo k poruše harddisku a ten ztratil formát, proto vidíš to co vidíš ... zkusil bych ho ještě v jiném PC, jestli to bude stejné, neformátuj ho, ale pro záchranu dat je potřeba plná verze nejlepšího programu pro záchranu: R - Studio, zachráněná data ale musí být ukládány na jiný harddisk! Pak je zralý na reklamaci.
Re: V PC zmizel 2. HDD.
Tak jsem zjistil že HDD nezmizel náhodou, bratr ho ve Správci zařízení odinstaloval v domění že vyřeší že problém co se vyjmečně stával (HDD zmizel z Tento počítač, ale po restartu bylo vše OK) a po znovu zapnutí PC se objevil výše napsaný problém.
Re: V PC zmizel 2. HDD. Vyřešeno
Tak jsem problém vyřešil :) původně mi aktualizace ovladačů nic nenašla tak jsem dnes zkusil 2. pokus a disk začal fungovat :)
Zpět na “Problémy s hardwarem”