Dobrý večer, nainstaloval jsem si Ubuntu přes Wubi (příště už to neudělám), a po restartu tam byla normální instalace a po dalším restartu jsem v boot nabídce vybral Ubuntu, a něco to říkalo že se špatně nainstalovalo jádro. Potom jsem stáhnul iso a já jsem to asi podělal, protože jsem ho normálně vypálil jako jeden soubor, ne jako rozbalený.
Byla to verze 10.04, a přes Wubi mi to nejde nainstalovat, hodí mi to chybu. Nicméně v boot. nabídce Ubuntu pořád je. Vista recovery CD už mám stažené, ale šlo by nějak zprovoznit to Ubuntu? A ještě: mám disk rozdělený na 2 svazky: C:\ s windows a programy, hrami, a D:\ s daty. Přes Wubi jsem nainstaloval Ubuntu na D:\, pokud bych potřeboval formátovat disk a dát čistou instalaci Win, musel bych formátovat i D:\, když jsem na něm měl Ubuntu z Wubi?
Popřípadě budu potřebovat rady při rozdělování disků při instalaci.
Díky, Fílek.
Ubuntu + Windows - jak na věc? Vyřešeno
Re: Ubuntu + Windows - jak na věc?
Trochu bych to chtěl obnovit.
Teď mám Windows 7, v bootovací nabídce Ubuntu už nemám, ale chtěl bych si ho nainstalovat teď. Je lepší si stáhnout normálně iso 10.10. nebo to instalovat přes wubi? Řeknu předem, že s tím nemám zkušenosti, ale chtěl bych s tím začít pracovat.
Prosím o pomoc.
Teď mám Windows 7, v bootovací nabídce Ubuntu už nemám, ale chtěl bych si ho nainstalovat teď. Je lepší si stáhnout normálně iso 10.10. nebo to instalovat přes wubi? Řeknu předem, že s tím nemám zkušenosti, ale chtěl bych s tím začít pracovat.
Prosím o pomoc.
Re: Ubuntu + Windows - jak na věc?
stáhni ISO.....wubi se nechází přímo v tom ISU
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
Re: Ubuntu + Windows - jak na věc? Vyřešeno
Nenapsal jsem to sem, za to se omlouvám, Linux už mi normálně jede 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 7747
-
od HelFix