Vypínání PC
Re: Vypínání PC
T.S.Bohemia je dobrá firma, ale i když najdeš nižší cenu a píšou to tam, tak jí nesníží, už sem to zkoušel 2x. Prostě mi odepsali, nebo i řekl obchodní manažer, že ten výrobek je TOP a když chci, tak ať si ho tam koupím, kde jsem tu nižší cenu našel ...
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Divné, když jsem do objednávky napsal (i s odkazem) že je jinde nižší cena dostal sem výrobek za ještě o něco nižší cenu než u konkurence. Přepošli odpověď nějakému jeho nadřízenému, myslím že pak budeš mí lepší ceny... :)
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Myslím že obchodní manažer v centrále je dost vysoko, ředitel se s námi bavit nebude.
Naposledy upravil(a) X dne 31 říj 2010 21:35, celkem upraveno 1 x.
d1amond píše:Jaký ventilátor?
Jinak doporučuji vzít ty zdroje odjinud. Ne z ALFACOMPUTER a ne od T.S. Bohemia. Ta 500W není špatná, řady S12 a M12 jsou takové top - pro Tebe zbytečný luxus.
Doporučil byste mi nějaký zdroj který by se hodil k mojí sestavě a aby tam byla i nějaká rezerva do budoucna ? jak jste psal tak 520 bronze by asi stačil ale nevím do jaké značky mám jít a na jaké stránce objednat ..
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
http://www.exasoft.cz/seasonic-zdroj-52 ... 45963.html
Beru od nich, protože mají dobré ceny (někdy), ale nemají tak široký výběr. Pokud bys někde našel tu obyč 500W s 36m zárukou, bude stačit taky. Tyto M serie mají tuší kabelový management.
Beru od nich, protože mají dobré ceny (někdy), ale nemají tak široký výběr. Pokud bys někde našel tu obyč 500W s 36m zárukou, bude stačit taky. Tyto M serie mají tuší kabelový management.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
X píše:T.S.Bohemia je dobrá firma, ale i když najdeš nižší cenu a píšou to tam, tak jí nesníží, už sem to zkoušel 2x. Prostě mi odepsali, nebo i řekl obchodní manažer, že ten výrobek je TOP a když chci, tak ať si ho tam koupím, kde jsem tu nižší cenu našel ...
Já jsem našel nižší cenu, napsal jsem jim a do pěti minut sem to už měl objednané s nejnižší cenou na trhu.

Notebook: Acer Extensa 5230E
Seky97: Asi nekupuješ TOP zboží
Já jsem holť musel koupit Fergusona D-890HX od nich, protože ostatní byli daleko a na poštovném by se mě to podražilo tak, že by to bylo oproti T.S.Bohemia nakonec dražší (cena + poštovné). Předtím to byl modemrouter nebo vypalovačka, už netuším ...

Naposledy upravil(a) X dne 31 říj 2010 21:53, celkem upraveno 1 x.
Obvykle ,ale ceny maj v bohemce dobrý.Jako např.tento zdroj jinde za ty prachy nekoupíte.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 4706
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
19 lis 2024 07:58