Nejede video ve stolním přehrávači Vyřešeno

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Tanulin
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Nejede video ve stolním přehrávači

Příspěvekod Tanulin » 04 lis 2010 15:10

Tak teda už fakt nevím.
Z videokamery Panasonic jsem sestříhala v Pinnacle film, uložila a převedla na dvd formát.Vypálila standardně ve Fab.
Ve stolním přehrávači se dvd načítá ale nerozjede a já netuším proč.Takhle běžně převádím a vypaluju a teď to prostě nejde :mad:
Kde se mohla stát chyba??

Někdy se mi stalo, že mi to vypálilo do složek a pak se to logicky nerozjelo v přehrávači, ale to není tento případ.

dík

Reklama
richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Nejede video ve stolním přehrávači

Příspěvekod richchie » 04 lis 2010 16:53

Aktualizace fab na poslední verzi?Export videa z pinnacle-dvd nebo soubor?Pokud bylo dvd tak bylo nějak jinak nastaveno než automatická kvalita?Co zkusit nějaký vypalovací program jestli to bude dělat?Npř.http://www.slunecnice.cz/sw/cdburnerxp-pro/

CrasherKill
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod CrasherKill » 04 lis 2010 17:01

Co takhle to vypálit přímo přes pinnacle? Já to tak dělám.. postup si přesně nepamatuju, ale pokud budeš chtít může se na to podívat.
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 04 lis 2010 17:06

2.png

Tanulin
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Tanulin » 04 lis 2010 19:04

richchie píše:Aktualizace fab na poslední verzi?Export videa z pinnacle-dvd nebo soubor?Pokud bylo dvd tak bylo nějak jinak nastaveno než automatická kvalita?Co zkusit nějaký vypalovací program jestli to bude dělat?Npř.http://www.slunecnice.cz/sw/cdburnerxp-pro/

to richchie: Fab mám novou verzi, tím to nebude a jak jsem psala,běžně takhle vypaluju.
Ještě mě napadla jedna věc...mohlo by to dělat potíž pokud bych soubor VIDEO_TS přejmenovala ???

V Pinnacle jsem to nevypalovala, protože jsem to chtěla ještě v jiném programu sestříhat a převést na větší formát...tak teda zkusím...

Dík

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 04 lis 2010 19:22

Video se nepřejmenovává,ale převádí.A proč používat pinnacle když je jiný soft na úpravu?Co to je převést na větší formát?
1.png

Tanulin
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Tanulin » 04 lis 2010 19:37

to richchie:

Jasně že se video převádí, ale já myslela že jsem přepsala VIDEO_TS na Název filmu...jestli to nevadí a chtěla jsem to udělat jako Real media ale nešlo...tak je to v MPEG-2...

Když jsem to někdy nechala ve složce a vypalovala, tak se mi právě stalo, že se to na dvd vypálilo ve složkách a nejelo to, a tak jsem soubor VIDEO_TS vytáhla na plochu, přejmenovala VIDEO_TS na název filmu a vypálila...a jelo to...teď ne.

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 04 lis 2010 20:11

Zajímavé,že to jelo.Normálně se udělá složka se jménem videa a do ní se dá video TS.Pak to bude vypadat-složka s názvem filmu v ní např.
2.png
2.png (10.18 KiB) Zobrazeno 788 x
a ve složce video soubory BUP-VOB a IFO.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 04 lis 2010 20:12

Přejmenování VIDEO_TS bude nejspíš tím problémem.

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 04 lis 2010 20:26

S tím real-co se podívat do-export videa-soubor-typ souboru?

Hledejnajdi
nováček
Stav:

Příspěvekod Hledejnajdi » 04 lis 2010 20:55

Pinnacle Studio pouzivam uz nekolik let mam odzkousene ze nejlepsi je to nechat vytvorit disk na HDD a pak to spustit pro kontrolu a pak vypalit nejlepe pres Nero a to maximalni rychlosti 8x (doporucuji 4x) samozrejme ze primo Nero prednastavi slozky a pak jenom nakopirovat obsah vytvorenych slozek z Pinnacle do stejnych v Neru a musi to fungovat a jak psal uzivatel X tak prjmenovani jakekoli teto slozky znamena znefunkcneni DVD jelikoz primo ve standardu s oznacenim DVD Video je dano ze v rootu (primo na disku) DVDcka museji byt ty dve slozky. Nektereprehravace ignoruji kdyz schazi slozka AUDIO_TS (hlavne neznackove), ale i kdyz je prazdna tak by tam mela bejt.

Tanulin
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Re: Nejede video ve stolním přehrávači  Vyřešeno

Příspěvekod Tanulin » 04 lis 2010 22:31

to Hledejnajdi:
Mám dvd přehrávač značkový (Panasonic) a čte i jednosložkové filmy, takže jsem se nikdy přepsání souboru nebála a prázdnou složku AUDIO_TS vyhazovala...tentokrát ale musela být chyba jinde a nevím kde...

to richchie:
Pomohlo to vypálit v Pinnacle - hm, zvláštní proč FAB selhal.Možná skutečně vadilo přepsání složky....?? To jak jsi mi to popsal v příspěvku 20:11 h rozumím...pochopitelně, že se mi tak film označí.Napsala jsem jen, že AUDIO_TS smažu a VIDEO_TS přepíšu na jméno filmu a vypálím..Vždycky mi to přehrávač vzal a tentokrát ne.

Každopádně děkuji za pomoc všem... ;o)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”