Zdravim.
Nedavno jsem stahl z isohunt.com americke béčko The Last Exorcism. Má 719MB. Po stažení ho spustím a naběhne mi minutový trailer a poté hláška, že si mám za jeden dolar zakoupit přehrávač, který mi onen film dekóduje. Je to normální nebo to je nějaká blbina? A kdyžtak jestli máte někdo tipy na to jak tuto blbost obejit, budu moc rád, díky.
Stazeny film je treba dekodovat?
Stazeny film je treba dekodovat?
Skříň: noname - Procesor: AMD Ryzen 5 2600 - Paměť: 8GB DDR4 - HDD: 1x 120 GB SSD a 1x 256 GB - Grafika: MSI RADEON RX580 8 GB ARMOR - OS: WIN 10 PROFESSIONAL OEM - Klávesnice: Trust silent - Myš: Genius Scorpion
Sluchátka: Lewitz HP710 a Intezze cliq.
- serveronaut
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Stazeny film je treba dekodovat?
Hláška se objeví jako součást filmu? Já osobně bych žádný přehrávač nekupoval a stáhnul to někde jinde. Je spoustu míst kde se to dá stáhnout...
Ten kdo vymyslel práci, by jí měl naučit masturbovat, aby se udělala sama!!
JJ, po minutovém traileru skočí hláška a mám po srandě. A to jsem film stahoval ze 3 míst a pokaždé to samé. Nechápu co tohle je pitomost...
Skříň: noname - Procesor: AMD Ryzen 5 2600 - Paměť: 8GB DDR4 - HDD: 1x 120 GB SSD a 1x 256 GB - Grafika: MSI RADEON RX580 8 GB ARMOR - OS: WIN 10 PROFESSIONAL OEM - Klávesnice: Trust silent - Myš: Genius Scorpion
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jenom upozorňuju, aby se diskuse nezačala ubírat špatným směrem. Viz. pravidla fóra 

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- serveronaut
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Dal bych tě sem přímo odkaz kde to stáhnout celý, ale teď tady udělal Rewqa Bu Bu Bu, tak mám trochu strach 

Jo, kdyztak sorry, me to jen neda spat, co tohle je za novou vychcanost jo? =)
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
serveronaut píše:Dal bych tě sem přímo odkaz kde to stáhnout celý, ale teď tady udělal Rewqa Bu Bu Bu, tak mám trochu strach
Strach máš naprosto oprávněnej :) Odkazy na torrenty, warez atd. se sem bohužel dávat nesmějí

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- serveronaut
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Abych řekl pravdu tak mám za to když stáhnu film a dál ho nijak nešířím tak je to zcela legální, pokud se mýlím tak mě vyveďte z omylu 

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
O tom se teď nebavim. Bavim se o postování linků na ty stránky, kde se to dá stáhnout. Pro klid všech si to vyřešte přes SZ :)
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
NJ Blondýna! Měla si najít obkladače a nemusela si dělat sama nic... 

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3349
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 17:00