Eee jaksi dosluhuje, dokonce se mi už začíná v jistým místech rozpadat, rozjíždí se plasty, ty na některých místech také praskají. No hrůza a děs..nemám na to dále nervy a tak jsem se rozhodl pro nový notebook. Je tu několik témat ve kterých se notebooky řeší. Jenže ti lidé udávají částky 20 i 30 tis., což je pro mě už dost vysoká částka. A to i vzhledem k tomu, že vím, jak to dneska v tomto odvětví chodí. Nedám za to víc jak 13 tis - strop mám sice 15 tis., ale čím méně, tím lépe..

Jelikož bude notebook běžet prakticky od rána do večera, chtěl bych něco opravdu spolehlivého..budu na to mít napojený 24" FullHD LCD monitor, doma budu notebook využívat spíše jako náhradu stolního, který teď zlobí, a do kterého se mi nechce už nic investovat. Budu mít na něj napojenou myš s klávesnicí, odpočívat bude na chladící podložce.
Nepotřebuji silné grafické karty. V CHIPu vyšel článek, že integrovala Intel HD Graphics zvládne veškerou práci dobře. Jde mi jen o to, aby notebook zvládal ten 24" monitor, aby se kvůli tomu zbytečně nepřehříval. Hry na tom hrát nebudu. Bude to jen kanclpráce, občas úprava fotek či videa, ale nic závažného..
Co se týká značek, tak absolutně nevím, která je dnes tak něják spolehlivější, ale dle mě to bude zřejmě stále všechno velmi podobné. Hořkou zkušenost mám s HP Pavillionem dm3 a s ASUS F3R, takže něčemu podobnému se chci vyhnout. Notebook budu kupovat na czc.cz
Pokud máte nějaké nápady, sem s nimi...díky moc..