Zdravím.Pár lidí říká, že ta hra nestojí ani za stažení.Co si myslíte ?
Díky za příspěvky.
Call of duty black ops - vaše názory ?
Re: Call of duty black ops - vaše názory ?
Nestojí to ani za to. 
Chtěl jsem to koupit, ale odradilo mě to a koupil jsem BFBC2.

Chtěl jsem to koupit, ale odradilo mě to a koupil jsem BFBC2.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Přiznávám, že tohle je první hra,co jsem stáhl(jelikož jsem se spálil s předobjednávkou Mafie II a CoD:MW2), tak si chci hru první vyzkoušet a projití prvního lvl ji znechuceně mažu z disku. Něco tak stupidního, přímočarého, bezduchého s otřesnou grafikou jsem dlouho neviděl. Lituji ty, co si ji objednali v předobjednávce. Je to neskutečná 3,14čovina.
no posuďte sami
no posuďte sami
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Co přesně tě odradilo ?
Grafika MW2 je lepší než black ops ?
Grafika MW2 je lepší než black ops ?
Přesně to co Memphista - grafika, ten příběh mi přišel fakt smutnej. Neni to co např. CoD 4..
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Stupidita, umělá inteligence, nulový nápad, hromada videí místo hraní, otřesná grafika, klasická tunelovka. MP raději ani nechci vidět jelikož to bude jako CoD:MW2 
Série CoD měla skončit po Modern Warfare. Zbytek stojí za ho**** a akorát sráží kvalitu celé série

Série CoD měla skončit po Modern Warfare. Zbytek stojí za ho**** a akorát sráží kvalitu celé série
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ze starých se mi nejvíce líbila CoD1:UO a z novějších Modern Warfare.
To, co jsem zatím viděl, svatý nový MoH.
O víkendu se pustím do hraní nového CoD:Black Ops, ale ty novější díly mě už prostě k dalšímu projetí singleplayeru nějak netáhnou.
CoD 1,UO, 2 mám zase projeté několikrát.
To, co jsem zatím viděl, svatý nový MoH.

O víkendu se pustím do hraní nového CoD:Black Ops, ale ty novější díly mě už prostě k dalšímu projetí singleplayeru nějak netáhnou.
CoD 1,UO, 2 mám zase projeté několikrát.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to já mám na tuto hru jiný názor: Nečekal jsem od ní žádný zázrak, chtěl jsem si zahrát hru kde se hodně střílí a je hodně akční. To si myslím že black ops splňuje. Grafika je srovnatelná s CoD MW2. Je pravda že příběh je nalajnovaný a nedá se uhnout ale to jsem ani nečekal. Umělá inteligence sice není nic extra ale já jsem spokojen. Videí mě nepřišlo nějak přehnaně moc... Dohrál jsem tuto hru v kuse za 7 hodin 30 mninut na nejtěžší obtížnost a jsem spokojen. Pro mě hra splnila to co jsem čekal, hodně výbuchů, hodně střílení a rozmanité prostředí kde se jednotlivé mise odehrávají. Takže já osobně tuto hru mohu klidně doporučit a přijde mi srovnatelná s novým Medal of Honor...
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
Memphisto - Co je podle tebe dobrá grafika ? Protože jestli se ti nelíbí Mafia 2 graficky si myslím, že je dobrá, nebo ne ?
Když tak koukám, tak myslím, že opravdu většina z vás má odpor.
Když tak koukám, tak myslím, že opravdu většina z vás má odpor.
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Osobně si myslím že dělat rozsudek nad hrou po odehrání jedné mise není moc objektivní...
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
Opravdu je většina misí v džungli ?
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to bych neřekl... Tak dvě maximálně tři mise jsou v džungli, jinak jsou tam různá města, raketové základny, hory v zimě atp.
Já celkem souhlasím s touto recenzí http://www.hrej.cz/recenze/call-of-duty-black-ops-3349/
Já celkem souhlasím s touto recenzí http://www.hrej.cz/recenze/call-of-duty-black-ops-3349/
Naposledy upravil(a) CrasherKill dne 11 lis 2010 21:38, celkem upraveno 1 x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 38
- 79355
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
15 čer 2025 04:53