Nejde nainstalovat SP1 (Vista)

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

gugacka
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Nejde nainstalovat SP1 (Vista)

Příspěvekod gugacka » 21 lis 2010 16:23

:roll: zapni mozek, přečti si to celý...... nemůžeš z kontextu vytrhnout kousek......

ano microsoft na celým webu upozorňuje, že máš používat sp2, ne jenom u tohodle hotfixu "Chcete-li pokračovat v přijímání aktualizací zabezpečení pro systém Windows, ujistěte se, že používáte systém Windows Vista s aktualizací Service Pack 2 (SP2)."

ten hotfix řeší konkrétní chyby, nikde není napsaný k jakýmu je to sp .... (p.s. uživatel psal že bsod je pryč, jakpato asi?)

nechápu, proč se do mě tak strašně navážíš

Reklama
peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod peacoq » 21 lis 2010 16:27

Nehlede na to, ze tady kvakas na uplne jiny odkaz a zamenujes uplne rozdilne skutecnosti. Ted kvakas o podpore (prijimaji aktualizaci -!-) a predtim jsi komentoval, ze nikde neni napsano na jaky SP hotfix pouzit (prechod z SP1 na SP2 -!-), a jednu velmi podobnou vetu zamenujes pro uplne rozdilne podstaty, > vzdyt ty ani nevis co pise - kopirujes. Cloveke - pohoda, uz nic nekomentuj.

S kym si myslis, ze mluvis ?, - ''zapni mozek'',
...synku, hodne rychle se vzpamatuj. Ani ne tak z toho, ze zamenujes jednu vetu ve zcela rozdilnych podstatach a nejsi schopen veci ani poradne precist, ale nejake kecy o mozku fofrem zapomen, protoze svym postojem a neschopnosti (leda tak schppnosti veci kopirovat, opakovat a jeste k tomu spatne) jsi na konci rady, ktere se rika; ...byt k necemu prospesny.
Co ty ses sas, kopirka a hlasna trouba svych domnenek ?

gugacka
nováček
Stav:

Příspěvekod gugacka » 21 lis 2010 16:34

to nemá smysl, buď se urážíš, nebo mě napadáš, nic sem nekopíroval, a ta věta od microsoftu je celkem jasná.

peacoq

Příspěvekod peacoq » 21 lis 2010 16:38

Jak sem rekl - a nebudu se opakovat, i kdyz lide jako ty to museji slyset opakovane.
Kdyz se podivam, jestli jsi to ty (jakoze i jsi), - tak jsi zaregistrovany kde se na netu da a nikde jsi neprispel nicim co by odpovidalo kategorii ''poradit'', a kdyz se podivam i na viry, ...tak riffman z tebe tam bude mit radost, az se zacnes prezenovat i tam.
Ale to pochybuji, proto jsi se prihlsil jako uzivatel i tady, zatimco na virech chodis jen s dotazem, tak zde se prezenrujes do podoby kopirovaciho a opakovaciho stroje.
Komentae typu ''zapni mozek'', na ty rychle zapomen, kdyz mas dojem, ze tvoje prezentace neco prinasi, - neprinasi.

Nehlede na to - toto ma byt co ?, jak sam o sobe uvadis;
I am an Expert in: - Servis a udrzba PC, odvirovani, nastaveni atd.
I can also help with: - Pomohu Vam rozbehat vase pomale PC, procistim, odviruji, eventualne pomohu s nastavenim driveru atd.

...odviruji (?), - a kde vsude vidim, resis jen sve problemy. Myslim, ze takovych expertu s odkazy na Google, zatimco jinde hledaji pomoc, je vsude dost. Jak jsem rekl - hodne stesti.
Naposledy upravil(a) peacoq dne 21 lis 2010 16:55, celkem upraveno 5 x.

gugacka
nováček
Stav:

Příspěvekod gugacka » 21 lis 2010 16:46

soráč s tim mozkem, neměla to být urážka, to sem přestřelil

ale přesto mě napadáš bezdůvodně.... přečti si to celý, podívej jak sem uživatele naváděl a musíš uznat že si na mě zbytečně přísnej

a za tou větou od microsoftu si stojím, vždyť je napsaná na všech stránkách u vist, a když si jí přečteš celou, tak to zní celkem logicky, "mějte sp2, protože už jiný sp nepodporujem, microsoft" nikde v celym textu už o sp není ani zmínka, jen že to opravuje konkrétní chyby vist.

riff je fajn

David920
nováček
Stav:

Příspěvekod David920 » 21 lis 2010 16:48

Tak s tím SP1 jsem to nevyřešil, ale zdá se, že všechno funguje a "modrá smrt" se už nezobrazuje. Takže to prozatím asi nechám bez service packu, dokud to nebude vyžadovat nějaká instalace.

gugacka
nováček
Stav:

Příspěvekod gugacka » 21 lis 2010 16:51

a ta modrá smrt zmizela po čem?
skoušel jste ten sp spustit jako správce?

teď se tahle věta hodí: "Chcete-li pokračovat v přijímání aktualizací zabezpečení pro systém Windows, ujistěte se, že používáte systém Windows Vista s aktualizací Service Pack 2 (SP2)." - není dobrý mít neaktualizovaný systém

gugacka
nováček
Stav:

Příspěvekod gugacka » 21 lis 2010 16:53

crossloop sem si na chvilku koupil, tak sem tam něco nafrkal, google ti o mě zase nemůže říct vše, jestli chceš můžem pokecat po SZ, ale bez zbytečných emocí, myslím, že tady sme se poštěkali už dost a zbytečně

David920
nováček
Stav:

Příspěvekod David920 » 21 lis 2010 16:59

ani nevím, možná po tom posledním hotfixu, který jsi mi poslal :smile:

gugacka
nováček
Stav:

Příspěvekod gugacka » 21 lis 2010 17:01

to možná mi tam nesedí, ale snad to obhájí mojí nevinu, taky se nechci hádat, chtěl jsem pomoct, tak snad jsem pomohl

jen je škoda, že k tý větě od microsoftu se tu nevyjádřil ještě někdo jinej, kdo by nás rozsoudil :bigups:

peacoq

Příspěvekod peacoq » 21 lis 2010 17:35

Dej Zelenenou fajku na obe duplicity - kdyz se t objevi znova, zalozis si nove tema, nikoli pokracovat ve starem a soucasne udelat dalsi/stejne.

A k tomu problemu:

Udelal to ten hotfix - jako by to udelal kterykoliv jiny vztahujici se na problem reseni usb-zarizeni / ovladacu pro pripojovani, ale nesouvisi s odstranenim problemu nemoznosti instalace SP, coz je duvod a podstata.
Chtelo to zkontrolovat RAM, mozna i vycistit stare pozustatky instaltoru, hotfixy, ktere nekdy blokuji nove aktualizce.
Nasledne zacne system zase padat, - jen co se projevi nesoulad mezi systemem a dalsi nejakou aktualizaci s absenci SP. PC bud nebude aktualizace prijimat, a nebo prijme takovu (budu chtit opakovane prijmout, ale nebude moci), ktera zpusobi dalsi podobny problem. Visty to takto presne maji.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nelze nainstalovat W10 Příloha(y)
    od sasshrek » 08 zář 2024 13:26 » v Windows 11, 10, 8...
    4
    3232
    od sasshrek Zobrazit poslední příspěvek
    08 zář 2024 15:12
  • Nelze nainstalovat Windows 11
    od helpmeboys » 04 pro 2024 14:52 » v Vše ostatní (sw)
    2
    2883
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    04 pro 2024 14:59
  • Nejde nainstalovat ma Amdroid 14 Spotify
    od Tazator » 26 zář 2024 15:03 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    1
    2496
    od Tazator Zobrazit poslední příspěvek
    30 zář 2024 06:02
  • Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
    od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8...
    8
    3862
    od Minapark Zobrazit poslední příspěvek
    20 lis 2024 12:00

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”