Jakou airsoftovou zbraň? Vyřešeno
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Jakou airsoftovou zbraň?
Dvacítky budou pro začátek stačit.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
asi 0.2 , 0.25 sou moc silny , ale moc ti to nevydrzi :-) PS : koupil bych si radsi http://www.anareus.cz/detail.php?id=3403 pokad mas love ...
Love mám, ale nevim jak mě to chytne, bez zbraně mě tam nevemou, ale zase kdyby mě to chytlo, nechci mít krám za 300.
To je jako srovnávat mouchu se slonem, 3 500 proti 900Kč. Jestli mě to chytne, koupim si něco lepšího, ale teď zatím ne.
A proč by neměla vydržet? Moc myslíš že mi vydrží jenom jednu sezónu, nebo že se mi to po 2k kulích rozpadne?
To je jako srovnávat mouchu se slonem, 3 500 proti 900Kč. Jestli mě to chytne, koupim si něco lepšího, ale teď zatím ne.
A proč by neměla vydržet? Moc myslíš že mi vydrží jenom jednu sezónu, nebo že se mi to po 2k kulích rozpadne?
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Záleží kus od kusu.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Tazator
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Airsofťáci - bidníci jedni - dodržujte zákon o zbraních a střelivu - ano i na vás se to vztahuje jelikož máte zbraně kategorie D - volně prodejné od osmnácti let a hlavně nosit skrytě!!! To se stahuje na jakoukoliv zbraň - taky by se Vám asi nelíbilo, kdybych jezdil hromadnými prostředky se zbraní v ruce... Mám něco pistolí a revolverů a i samopal Sa vz. 58
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Trochu sem nepochopil smysl tohoto příspěvku. Žádám autora, aby se držel tématu.
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Tazator
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Prosím o prominutí a jen píši co vidím - airsofťáky třeba ve vlaku se zbraněmi v rukách - jo než se stane neštěstí a někdo kdo bude mít legální zbraň a bude se cítit ohrožen a toho airsofťáka smázne - je to OT já vím, ale píši jen to, aby když koupí zbraň ji nosil na veřejnosti skrytou...
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ještě sem teda niky nepotkal nikoho, kdo by měl tu zbraň jen tak u pasu...
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Tazator píše:Prosím o prominutí a jen píši co vidím - airsofťáky třeba ve vlaku se zbraněmi v rukách - jo než se stane neštěstí a někdo kdo bude mít legální zbraň a bude se cítit ohrožen a toho airsofťáka smázne - je to OT já vím, ale píši jen to, aby když koupí zbraň ji nosil na veřejnosti skrytou...
Pravda , mam kamose co tohle delaji , strili po lidech z vlaku atd.
- Tazator
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
A sme u toho - nejsem sám kdo to viděl!
No tu zbraň nějak převážet musím, že jo, ale nechápu proč bych jí měl vézt odhalenou? Vím že se to nesmí, tak proč bych to dělal.
Když jí budu převážet, tak v batohu a nechám jí po cestě být ne? Fakt nevím proč bych jí ukazoval ve vlaku.
AlEDiSi: Tak to jsou pěkný blbečkove. Mě by to v životě nenapadlo.
Když jí budu převážet, tak v batohu a nechám jí po cestě být ne? Fakt nevím proč bych jí ukazoval ve vlaku.
AlEDiSi: Tak to jsou pěkný blbečkove. Mě by to v životě nenapadlo.
ja vim, kazdej je jinej
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2300
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
18 srp 2024 19:28
-
- 9
- 4361
-
od zeus
10 dub 2025 23:23
-
-
Jakou desku b350 a výš mATX s 2x M.2 NVMe sloty?
od b.m » 21 led 2025 23:23 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 6
- 4112
-
od b.m
02 úno 2025 00:50
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”