Nejde instal. Pinnacle (vyřešeno) Vyřešeno
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
mijaja píše:Počkej, ty jsi kupoval plné verze, nebo ti to jen hlásí komp při instalaci trialu?. Tady totiž se Pinnacle může chovat jako dost jiných trialových programů, že i po odinstalaci trial verze zůstane někde v kompu v registrech záznam o této instalaci a další nebude povolena. Některý ti to i napíše, že uplynula trial doba. Měl jsem kdysi podobný problém se Media Zonerem. Ať jsem hledal sebelíp, ten záznam jsem se nenašel a nová instalace šla až po reinstalu woken.
Mě taky hlásil nějaký trial že už vypršela zkušební doba, zkoušel sem to vyčistit, ale pořád to nešlo až sem vymazal "uninstal information" v Program files... Existuje na to prográmek ale teď si nevybavím jak se jmenuje...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Pohlaví:
RE-Pinnacle.
Tak jsem všechny Pinnacle vyházel včetně těch co jsem měl na jiným log. disku, vyčistil to a tkusil nainstalovat nějaký stažený trial a ono mi to po chvilce hlásí, že mám full verzi a instal. se ukončí. Ale-Ad-aware tam Pinnacle vidí na C v Killboxu, ale ten jsem vyhodil taky. Nemůže to být nějaký zavirovaný. Viz Screen
http://das-konsult.cz/forum/album_pic.php?pic_id=1048
http://das-konsult.cz/forum/album_pic.php?pic_id=1048
Zavirované to nebude. Při použití KillBoxu se soubory, které dáš odstranit, nesmažou, ale přesunou do adresáře c:\!KillBox. Tam je potom můžeš smazat.
To je i tvůj případ.
To je i tvůj případ.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
-
- Pohlaví:
mikel píše:Zavirované to nebude. Při použití KillBoxu se soubory, které dáš odstranit, nesmažou, ale přesunou do adresáře c:\!KillBox. Tam je potom můžeš smazat.
To je i tvůj případ.
To by byl kdyby tam byl ten Killbox. Ale nenašel jsem ho ani ručně ani dledáním a jelikož mám nocou instalaci, tak to hledání není zak složitý.

Adresář !KillBox je skrytý, takže si musíš zapnout zobrazování skrytých souborů.
Znáte pravidla?
-
- Pohlaví:
mikel píše:Adresář !KillBox je skrytý, takže si musíš zapnout zobrazování skrytých souborů.
No co dodat, taková ptákovina a mne to za dva dny nenapadlo. Samo jsi měl pravdu, takže mohu jenom poděkovat P.S. Ale to jsou tak jasný věcí který vím, ale nepamatuji si je-no snad to vyřeší blok a tužka. Ten mám a zpočátku jsem si takové věci psal, tedˇnic nepíšu, protože přece nejsem blbej, abych to zapoměl......

-
- Pohlaví:
Prp Mijaju
No vidíš, tak to pročítám a napadlo mne, jestli jsem něco nezvoral v Biosu po výměně hardu. Tak teď udělám kafe a budu fotit. Snad mi pak podle obrázků někdo poradí. Sice jsem četl x různých návodů jak a co nastavit, ale to mi nějak hlava nebere. Mě je potřeba říct tohle zapni, tohle vypni a případně proč. 

-
- Pohlaví:
instalace
Tak jsem to všechno prohlídl a O.K. Ale dosšlo mi, že několik věcí jsem vůbec nemohl z CD nainstalovat, např Win Fast, Ulead apod. Musel jsem otevřít ta CD a jít přes setup. Vidím to na špatnou optiku, já tu hulím jenu od druhý, takže ta holka už asi moc nevidí. Ale vyfotil jsem Bios, ale je to k ničemu-chce to stativ. Je to sice čitelný ale blbě to vypadá. Tím se vyřešil i můj problém s instalací Bluetoothu, která nešla. On se totiý v USB nepřipojil ani foťák a musel jsem je přeinstalovat. Takže zase jsem moudřejší. Jen se mi nechce do té optiky. Jestrli neseženu stativ, tak ty fotky pošlu jak jsou. 

-
- Pohlaví:
instal
Tak jsem z toho nějkej smutnej-asi jsem to zakřikl, protože mi to zase blbne a při tom mám novou instalaci. To že nejde instalace z CD bych opravdu vysvětlil tím, že ta mechanika je zakouřená a nevidí, anebo už je v háji-pořád dětem nahrávám filmy z TV a dělám DVD, takže dostává zabrat. Ale teď jde o jinou věc. Chtěl jsem nainstalovat Photoshop z CD a samozřejmě to nešlo-mechanika se točila podle nálady až se zastavila úplně. Ale šlo to otevřít a zkopírovat, ale nejde to nainstalovat ani přes setup. A nejde toho víc, jen to tak problíkne a konec. To je opravdu záhada. Asi je ten systém nějakej divnej. Teď jsem si v nLite udělal novou integraci SP2doXP a zkontroval to. žádnou chybu to nenašlo. Ale jestli to původní CD je nějaký nabouraný, tak ta kopie bude taky a pak to asi žádný rozdíl nenajde. Nevím. Jestli budu muset před vánocema kupovat novej, pak celý svátky budu žrát točák s cibulí. No ale jsou na tom lidí hůř. Budu vděčný za každou radu-jestli mne dřív netrefi. 

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”