Pro zábavu a také k pláči páni rádcové Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Pro zábavu a také k pláči páni rádcové

Příspěvekod d1amond » 24 lis 2010 23:44

Tak jsem toho zase udělal :lol:
lamer.cz

<Tyger> Zdar ty jo stáhl sem si novej program a vubec s ním neumím očekávám tvou plnou podporu :P
<El Kamil> jojo drzim palce :P

<a> kdy ziskala amerika svobodu? presny datum, pisu DU
<b> 4.7.1776
<a> oka, diky
<a> ty jo, to je zrovna na den nezavisloti, ze?
<b> ano, nezapomen to tam napsat...

<a> Na TS mi nejde zvuk...
<b> A máš sluchátka ve správném jacku?
<a> Mě to tam strčil profík.
<b> To ti moc gratuluji. A máš sluchátka ve správném jacku?
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 25 lis 2010 23:06

Německý důchodce chtěl postavit zeď ve sklepě, zazdil se ale sám:

Německý důchodce ve snaze zazdít vstup do svého sklepa zazdil sám sebe. Z pasti se dostal tím, že zboural zeď sousedů, s nimiž si nerozumí. S odvoláním na německou policii o tom dnes informovala agentura Reuters ...

http://www.novinky.cz/koktejl/217889-ne ... e-sam.html

Obrázek

Auta i autobusy klouzaly v Seattlu po náledí jako nešikovní kominíci po střeše:

Spojené státy americké o víkendu zasáhla silná sněhová bouře, přičemž jedním z nejhůře zasažených měst je Seattle na severozápadě USA. Jeden z obyvatel města žijící v jeho oblíbené části Capitol Hill natočil z okna, jak bylo v tu chvíli riskantní jezdit automobilem. Na silnici pokryté náledím jich bouralo hned několik včetně jednoho autobusu ...

http://www.novinky.cz/koktejl/217851-au ... trese.html

samotarrk
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samotarrk » 01 pro 2010 20:07

Dnes mi měl být doručen balík z alfacomputer v hodnotě cca 3500kč, který bude přepravci DPD zaplacen kartou.

Přijel v 16:15. Nejednalo se o dodávku DPD, ale o výpomoc, protože je dopravce vytížen. Budiž. Jenže oni sebou neměli terminál na platbu platební kartou. Prý jim to nikdo neřekl. Zítra se tedy zeptá jestli mu jej dají. Čtete pozorně? Jestli mu ho dají. Znamená to, že možná dostanu zítra balík.

Píšu na informační linku DPD (třeba se pobavíte, mě to nepobavilo). Konverzace mezi 16:30-17:30:

Dobrý den,

žádám o bezchybné doručení zásilky číslo XXX na mou adresu a to dle sjednaných podmínek – platba kartou, dodávka 1.12.2010.

Odpověď:

Dobrý den

Velice se omlouváme. Zásilku Vám doručíme zítra z důvodu sněhové kalamity.
Omlouváme se za komplikace.

Píšu já:

Dobrý den,

problém nebyl z důvodu sněhové kalamity (na počasí se dá svést všechno), ale z důvodu, že neposkytujete služby, které provádíte a za které inkasujete peníze. Řidič neměl terminál na placení platební kartou a dle jeho slov jej bude mít zítra “POKUD MU HO (NEVÍM KDO), PŮJČÍ”.

Odpověď:

Dobrý den

To ano. Jde jen o to že řidič neměl platební terminál při doručování vaší zásilky následně nás kontaktoval a musel si pro něj dojet s tím že Vám zásilku doručí ještě dnes. Proto z důvodu sněhové kalamity se k vám nedostal.

Píšu já:

Dobrý den,
ten řidič tady byl v 16:15, takže se ke mě dostal, jen neměl terminál !!!
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

M4RTY
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod M4RTY » 01 pro 2010 20:33

Ty si to asi nepochopil..
On u tebe byl, ale neměl terminál..tak je kontaktoval a následně si jel pro terminál, ale k tobě už se nedostal ;)

samotarrk
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samotarrk » 01 pro 2010 20:35

Za 15 minut od odjezdu dojel pro terminál? Bydlím od depa skutečně dost daleko :D

Navíc jsem s ním mluvil a nic takového (jet doi depa) v plánu neměl pač měl půlku auta balíků. Mě nevadí ten řidič i jsem mu to řekl, že jej chápu, ale jednání té firmy. Proč balík, který se platí kartou strčí pomocné firmě !!!

Mimochodem jsem si tu službu (platba kartou) zaplatil. Kdyby to bylo zadarmo, neřeknu popel.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 01 pro 2010 20:42

S PC to moc nesouvisí, ale na odlehčení situace toto video. To bylo snad poprvé, co jsem se fakt smál až jsem padal ze židle :lol: Kdyby nešlo, tak dejte vědět. Jsou to kozy, které když se leknou, tak jim ztuhnou svaly :lol:

Tak bez přihlášení se tam nedostanete, tak alespoň odkaz zde
heslo:pc-help
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

HAFcool
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod HAFcool » 01 pro 2010 20:46

Si hrajou na mrtvý ? :lol:

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 01 pro 2010 20:51

Ne ne, doplnil jsem to. Jedná se o plemeno, které když se lekne, tak jim ztuhnou svaly a nemůžou se hýbat :smile:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

HAFcool
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod HAFcool » 01 pro 2010 20:55

:lol: Slyším to poprvé, ale budu ti věřit.

samotarrk
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samotarrk » 01 pro 2010 21:00

Pod stůl jsem nepadal, nesmál se, ale je to velice zajimavé. Vtipné možná taky, ale spíš mě příjde otázka na mysl: jsou nějaký přešlechtěný, vadný a nebo jsou takové odjakživa? Skvěle dostupná potrava pro šelmy.

Fílek
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Fílek » 04 pro 2010 13:06

V ČJ jsme probírali zkratky a měli jsme to v interaktivní učebnici jako poslech ke zkratkám - já z toho nemůžu :smile:

// Videa z YouTrubky vkládej přímo do fóra.
// Mezi tagy
[YouTube][/YouTube] patří řetězec po v= – takhle:
[YouTube]CMpzQeFKrYc[/YouTube]
// Myloš[/color]

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”