Příspěvekod samotarrk » 01 pro 2010 20:07
Dnes mi měl být doručen balík z alfacomputer v hodnotě cca 3500kč, který bude přepravci DPD zaplacen kartou.
Přijel v 16:15. Nejednalo se o dodávku DPD, ale o výpomoc, protože je dopravce vytížen. Budiž. Jenže oni sebou neměli terminál na platbu platební kartou. Prý jim to nikdo neřekl. Zítra se tedy zeptá jestli mu jej dají. Čtete pozorně? Jestli mu ho dají. Znamená to, že možná dostanu zítra balík.
Píšu na informační linku DPD (třeba se pobavíte, mě to nepobavilo). Konverzace mezi 16:30-17:30:
Dobrý den,
žádám o bezchybné doručení zásilky číslo XXX na mou adresu a to dle sjednaných podmínek – platba kartou, dodávka 1.12.2010.
Odpověď:
Dobrý den
Velice se omlouváme. Zásilku Vám doručíme zítra z důvodu sněhové kalamity.
Omlouváme se za komplikace.
Píšu já:
Dobrý den,
problém nebyl z důvodu sněhové kalamity (na počasí se dá svést všechno), ale z důvodu, že neposkytujete služby, které provádíte a za které inkasujete peníze. Řidič neměl terminál na placení platební kartou a dle jeho slov jej bude mít zítra “POKUD MU HO (NEVÍM KDO), PŮJČÍ”.
Odpověď:
Dobrý den
To ano. Jde jen o to že řidič neměl platební terminál při doručování vaší zásilky následně nás kontaktoval a musel si pro něj dojet s tím že Vám zásilku doručí ještě dnes. Proto z důvodu sněhové kalamity se k vám nedostal.
Píšu já:
Dobrý den,
ten řidič tady byl v 16:15, takže se ke mě dostal, jen neměl terminál !!!
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540