Vánoce jsou za dveřmi - jak jste na tom s dárkama ?

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Vánoce jsou za dveřmi - jak jste na tom s dárkama ?

Příspěvekod memphisto » 16 pro 2010 21:22

Loni 23. 12 jsem byl na místní akci a strašně jsem se zhulákal. 24. ráno s těžkou kocovinou jsem šel nakupovat dárky. Lidí všude plno. Nejkrušnější chvíle jsem zažil před regálem s alkoholem, to se mi zvedal kufr. Nakonec to dopadlo tak, že sobě jsem si koupil 30 dkg vlašáku a 3 rohlíky a matce pekáč na muffiny, sestře nějakou hračku koně a otci poznámkový blok a tužky. Před cestou domů jsem si dal na opičku vlašák a zbytek dne jsem strávil povídáním s mísou, takže skvělé Vánoce :smile: Od té doby nepiju.

Letos jsem ještě nic nekoupil jelikož nemám vůbec čas někam zajít :?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Reklama
Forhill
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Forhill » 16 pro 2010 21:34

:D no tak to jsou fakt hezký vánoce , docela jsem se zasmál,hezkej příběh :D To je právě ono, nejduležitější je nápad a čím je nápad lepší , tím více ušetříte a odpadne ten stres z financování. Protože když vymyslíte dobrý dárek a k tomu ještě levný tak je to nejlepší a tím pádem je ten nápad nejduležitější a ty já prostě nemám. Přítelkyni jsem ještě věděl,mladšímu bráchovi taky něco vymyslím, ale rodičům prostě nevím. A to to mám tak skvělé že se moje mamka jmenuje Lucie ,stejně jako moje přítelkyně. Takže obě měly teď svátek , tchýně má narozeniny zítra a táta má svátek v sobotu :D a aby toho nebylo málo v úterý měl narozeniny bratranec a v lednu má narozeniny přitelkyně :D jen já mam narozeniny v červnu :D

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Romaine » 17 pro 2010 00:00

Já letos navrhla našim darovat pobyt v lázních,protože jako živnostníci "dovolenou" mají služebky a jinou si letos nemohli dovolit.. Platí babička, brácha a já. Maj to 27.-30.12., takže nic velkého, předsilvestrovský relax s nějakými procedurami.. ale teda sama bych to neutáhla. Bráchovi sem měla chuť koupit knihu http://www.paseka.cz/?produkt=792 ale nakonec nějakou, co by ho měla naučit dělat důležitá rozhodnutí.. No a babičkám, dědovi - kalendář, kosmetika, křížovky apod. A psovi nové pelíšky, dobrůtky, novej obojek,... :lol:
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 17 pro 2010 00:52

S dárky? Blbě, docházejí kačky.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

alonzo
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod alonzo » 17 pro 2010 08:13

Tak vzhledem k tomu, že moje děti nastoupily do školy, kde je toto: http://www.vzdelani21.cz/, tak jsem musel koupit 2x Netbook HP 5102 mini. Tím se mi nákup dárků vyřešil. Teď už jen nějaké drobnosti.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 17 pro 2010 09:06

Nákupy řeším vždy tak měsíc až čtrnáct dní před a to tak, že brousím obchody na internetu a nasávám inspiraci. Navíc mám situaci usnadněnou tím, že píšeme Ježíškovi a to i přes to, že jsme již všichni dospělí. Díky tomu psaní dostane každý alespoň jednu věc, kterou by si opravdu přál. Jinak pro maminky, tedy mou i manželčinu, jsem se nechal loni inspirovat kolegou z práce a začal jsem jim kupovat obrovské balení pracího prášku a aviváže. To jsou věci, které musí kupovat a jsou těžké, takže se s tím tahá Ježíšek. Nevěřili byste, jakou radost jim to udělá. Další, co mi hodně pomáhá při výběru je to, že již tak od listopadu pečlivě poslouchám své blízké, abych zachytil, co se jim líbí, co jim schází, co by si přáli... Pro ilustraci modelová situace. V říjnu jsme slavili stříbrnou svatbu. Oslava byla bujará za účasti asi třiceti hostů. Když jsme v pondělí s kolegou v práci skládali střípky mozaiky dojmů, řekl mi, že v lednici objevil flašku Jelínka-zlaté slivovice, chodil ji tedy mlsat, až se potkal s mým potenciálním zeťákem u téže lahve a pokecali si na téma "tahle mi chutná nejvíc". Co myslíte, že dostane zeťák? Nebo. Dcera byla na návštěvě u "pražské babičky". Když jsem o týden později navštívil rodiče já, říkala mi máma, že se s holkou bavila, že by se jí hodila výbava, kterou kdysi chystala máma pro nás, ale nikdy to nevyšlo, aby nám jí dopravila. Dcera dostane hafo měkkých dárků... :lol: Každou ženskou, která již je trochu staršího data výroby, potěší drobnosti, které jí připomenou příjemné chvilky. Super řešením je pak i pro nemajetné děti a studenty koupě rámečku na fotky třeba v OBI, který stojí pár korun a vložit do něj fotku, která takovou chvilku zachycuje. Není problém udělat na počítači koláž, tu vytisknout a dát do rámečku. Pro movitější pak dělá super věc Happy Foto. Můžete si poskládat nástěnné kalendáře, nebo fotoknihy. Dnes odpoledne by měl pošťák přinést několik kalendářů s obrázky z naší dovolené.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

samotarrk
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samotarrk » 17 pro 2010 09:17

Kalendář. Ano to je skutečně hezké. Vždycky jsem si na něj vzpomněl až týden před vánoci a to by se nestihlo. Dnes už jsem schopen udělat si jej sám, podle vlastních představ, ale nedokážu se k tomu dokopat. Mnoho studentů zde více či méně často aktivních by to určitě dokázalo taky. Jedinné co budu na PC dělat tak je prezentace starších fotek (naskenovaných) s hromadou efektů a hudbou na pozadí, hodně se vyřádím, což se bude jedné paní starší generace určitě líbit.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

Forhill
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Forhill » 17 pro 2010 19:09

Svatá pravda svatá pravda ! Tento rok jsem také brouzdal na internetu a našel jsem skvělé věci, nejdříve mě napadl ten kalendář, který jste tady zmiňovali! Na webu http://www.fotostar.cz/ jsem vytvořil krásný kalendář s fotografiemi s přítelkyní. Z dovolené a ze společných chvil na které je krásné vzpomínat! Čekal jsem že to bude trvat dlouho, ale kalendář byl za 3 dny u mě doma a už se nemohu těšit až to přítelkyně rozbalí, opravdu moc pěkný dárek!
Pak jsem si vzpoměl že se dá udělat vlastní oblečení na internetu. Našel jsem nejlevnější obchod a navrhnul jsem přitelkyni "spodní prádlo" se srdíčkem a mojí přezdívkou :lol: na moc pěkném místě :lol: :blush:
Takže opravdu na internetu se dájí sehnat super dárky, pak jsem poslouchal co by si přála a koupil jsem jí ještě kabelku, voňavku a hodinky. Rodiče i já stále také píšeme "ježíškovi" , tento rok jsem byl hodně neskromný a přál jsem si Xperia X10 Mini pro :lol: a příští týden mi příjde řidičák , ale auto si budu kupovat sám ze svých úspor :lol:
Ale mamce jsem koupil dneska to co jsem říkal, takže velké balení čajů s hrníčkem. Táta ještě hraje trošku fotbal , tak mi dneska řekla co by se mu hodilo nového , no a 6ti letému bráchovi se vždycky něco vymyslí :lol:
PS: Kdyby jste měl někdo podobně starého příbuzného tak hodně letí Transformers - Bumblebee a Optimus Prime :lol: :lol:

teflondon
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod teflondon » 17 pro 2010 19:28

Budu uprimny, na tyhle vanoce nebudu nikomu nic kupovat jako ty minule ,jen par blobosti pro rodice za par kacek a to je vse.
Ja setrim a ted si nemuzu dovolit utracet.

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 17 pro 2010 19:36

memphisto: :lol: :lol: :lol:

Já kupoval dárky začátkem listopadu..mamce jsem ty dárky už dal, protože běží záruka a chci aby se už používaly. Dostala tyčový mixér ETA, který chtěla a hifi soustavu Sony. Otec dostal Tonina Lamborghiny, se kterým jsem i já spokojený. Babičky už nemám, takže tož vše. Já si udělal ježucha ve formě nového PC.. :-D
Co se mi ale nelíbí, je ten strašný shon. Rok od roku je to horší. Bydlím relativně v malém městě a i přesto je to strašný. Plno bouraček, každý spěchá. U pokladen je to k nevydržení, lidi do sebe najíždějí vozíky. Chovají se jak zvířata...proto nakupuji brzy a pak už nikde nechodím..musel bych všechny pozabíjet..

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 17 pro 2010 19:53

[OT]
Včera jsem v této uspěchané době dělal zvuk na jedné akcičce, která se již stala tradicí a u jejíhož zrodu jsem někdy před deseti lety stál i já. Jmenuje se Zpívání na schodech. Dětičky ze školky zpívají koledy. U stánků se prodávají výtvory dětí ze školy. Prodává se svařák a klobásy. Všude sníh, kosa, jak v ruském filmu a hodina krásné pohody :inlove:
[/OT]
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”