Zdravím,
mám takový problém s reproduktory. Když je zapojím a zesílím volume na maximum, tak sotva slyším že pc vydává nějaký zvuk. V nastavení ze všechno zesílene na plno a repro funguje na jiném pc. V čem je chyba?
děkuju za odpověď
Přestože mám volume na maximum, skoro nic neslyším.*
Přestože mám volume na maximum, skoro nic neslyším.*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 23 pro 2010 09:16, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Problém s repro“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Důvod: Oprava nadpisu „Problém s repro“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Re: Přestože mám volume na maximum, skoro nic neslyším.*
Zdravím,
Určitě to bude v nastavení PC. Ale ještě vyzkoušej připojit sluchátka. Aby se vyloučil problém s bednama.
A pak se podívej v Ovladacích panelech na Zvuky a zvukové nastavení jestli je tam vše správně nastavené.
Určitě to bude v nastavení PC. Ale ještě vyzkoušej připojit sluchátka. Aby se vyloučil problém s bednama.
A pak se podívej v Ovladacích panelech na Zvuky a zvukové nastavení jestli je tam vše správně nastavené.
ani sluchátka nejedou... všechno jsem zkontroloval v nastavení a opravdu je všechno na max
Hm, ale potichu hraji, že? Tak ještě mě napadlo, že u mě se stává toto : Když přehrával film v BSplayeru a dal malé Vol a osolil to reciverem tak to same jsem musel udělat i u her třeba až 60tku. Proto mám v Bs playeru mám už pevně nastavených 75% volume.
Tak zkus ještě se podívat do všech aplikaci které pracují se zvukem jestli není někde úplně ztlumený zvuk.
Tak zkus ještě se podívat do všech aplikaci které pracují se zvukem jestli není někde úplně ztlumený zvuk.
přeinstaloval sem si Winy a zformátoval disk, takže jediná aplikace nejspíš bude WMP a u toho to není ztlumené... ano potichu hrají :)
-
- Pohlaví:
Pokud jinde hrají a tady nejdou ani sluchátka je problém se zvukovkou /za předpokladu správného nastavení/, potažmo s konektorem. Máš nainstalované ovladače zvukovky?
jde stejně ztluměně
-
- Pohlaví:
Zkontroluj na bedně konektor jestli to při nějakém pohybu nezačne fungovat, jinak zbývá zvukovka. Zkus jinou.
Přesně tohle jsem chtěl napsat zkusit jinou. Když tak jí koupit na internetu a do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Na test pokud nemáš jinou.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A jakou máš zvukovku?
Správce zařízení nic nehlásí? Hoď sem screen nastavení ze zvukovky. Vedle hodin je nmastavení zvuku tam je to na max? Pokud je to integrovaná jaká je to deska?
Správce zařízení nic nehlásí? Hoď sem screen nastavení ze zvukovky. Vedle hodin je nmastavení zvuku tam je to na max? Pokud je to integrovaná jaká je to deska?
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2152
-
od mk2442
Zobrazit poslední příspěvek
29 pro 2024 23:56