Myška ze setu Twintouch 600
Myška ze setu Twintouch 600
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti s bezdrátovou sadou Genius Twintouch 600. Klávesnice mi jede v pořádku, neseká se nic. Ale za to myška. Poklikat třeba 5krát, táhne se dlouhou dobu z jedné strany na druhou. Hodně mě to štve. Nevíte někdo, co s tím? V nastavení nic nenastavím. Díky moc za odpověď:)
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Myška ze setu Twintouch 600
Zkusil bych vyměnit baterku za novou, ta stávající už může být vybitá.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
S baterkama problém není
dostal jsem to před chvíli pod stromek a baterky jsou nové
Vyzkoušel jsem dvoje a obojí stejné

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ovladače na přiloženém cd jsi nainstaloval? Taky může bejt problém se vzdáleností od vysílače nebo ti to může něco rušit.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Ovladač nebyl přiložený, musel jsem stáhnout a stáhnul jsem správný
Se vzdáleností není problém, přijímač je tak deset centrimetrů před myškou. Tk ale kdyby mi to něco rušilo tk mi nejede klávesnice dobře a klávesnice funguje normálně.

dneska jsem řešil stejný problém, naštěstí to bylo nejspíš tím, že jsem měl přijímač v usb zezadu..už jede normálně :)
Myším Genius bych se vyhnul i s kabelem ... nic horšího snad už ani nejde koupit. To co popisuješ je totiž jejich zcela běžné chování.
To Gareth16: Takže dát do USB kde? já mám USB jenom vzadu, vepředu mám rozbitý. A přijímač mám jen opravdu kousek od myši.
To: X - Proti myši Genius s kabelem nic nemám. Teď ji používám dokud nevyřeším problém s bezdrátovou. Tak co mám tedy dělat, jak to je zcela běžné chování? Díky moc
To: X - Proti myši Genius s kabelem nic nemám. Teď ji používám dokud nevyřeším problém s bezdrátovou. Tak co mám tedy dělat, jak to je zcela běžné chování? Díky moc
Pomůže ještě někdo? chtěl bych ji používat, ale je to děs. Moc prosím :))))
Obrať se na prodejce/výrobce ...
no já to měl píchlý zezadu, ale pak jsem to přehodil normál zepředu bedny, takže to mám asi 30cm od myši a problémy nejsou
Já to mám zezadu, ale kabel mi jde až před myšku. Tam není žádný problém v připojení. To by mi i klávesnice nešla dobře a klávesnice reaguje normálně.
Zpět na “Problémy s hardwarem”