Sony Ericsson Xperia X10 Mini pro - software

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Forhill
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Sony Ericsson Xperia X10 Mini pro - software

Příspěvekod Forhill » 24 pro 2010 23:34

Zdravím, tak jsem dostal mobil Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro , už dvě hodiny si s ním hraju a chtěl bych nějaké hry, schéma, aplikace (hlavně Mapy :-) a nějaké hry u kterých se používá ten pohybový senzor )
Budu strašně rád za každou radu a za každý web ,který poradíte! Taky by mi pomohl nějaký návod jak do telefónu vložit nějakou aplikaci či hru, protože se mi po připojení ovetře karta ale nevím kam to tam vložit. :wink: Předem moc díky

PS: Šťastné a Veselé Vánoce :bigups:

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Sony Ericsson Xperia X10 Mini pro - software

Příspěvekod memphisto » 25 pro 2010 00:28

Má Android, tak si stáhni Market a budeš mít přístup ke všem aplikacím a hrám :wink: V případě problémů čti tady
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 25 pro 2010 00:30

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 25 pro 2010 00:38

Ono dostat do Androida soubory z karty je celkem zlo a vyžaduje to oprávnění roota a to se nesnadno získává :smile: Napřed bych mu doporučil se skamarádit s Marketem, tam toho najde spousty :smile:

Dopředu ti ale říkám, že bez jakéhokoliv datového tarifu tenhle telefon nemá smysl a bude ošizen o soustu věcí a pokud máš internet na den, tak se nedoplatíš a proti ti doporučuji zaplatit net na měsíc a nebo stáhnout aplikaci VPN ON/OFF widget a ten používat. Jedním klikem s ním můžeš zastavit síťové služby a zakážeš datové toky (myšleno mobilní) WIFI pojede normálně
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Forhill
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Forhill » 25 pro 2010 09:10

memphisto: tak to hnedka udělám, poradíš mi s tím VPN ? Kde ho stáhnu ,jak ho dostanu do mobilu ? Mám paušál, ale internet mám doma na Wifi !? A když se připojím mobilem k Wifi tak můžu z Marketu stahovat (instalovat) aplikace zadarmo ?

EDIT: Tohle jsem ted nasel, http://wiki.androidforum.cz/index.php/J ... BD_telefon.
Takze to vyresi muj problem ? Nebo je to jen vtip ?

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 25 pro 2010 10:09

Pokud máš v mobilu Market, tak nemusíš nic řešit. Zapni jej a na úvodní straně máš volbu Aplikace, Hry a Moje aplikace (nainstalované). Na používání Marketu nepotřebuješ verifikovanou kreditku, protože jsou tam spoooousty aplikací a her zadarmo. Jen pokud bych chtěl hry a aplikace kupovat, tak bys ověřoval kartu. Jinak na t=úvodní vybereš co chceš hledat a stiskneš volbu. Pak budeš mít nahoře Nej placené, Nej zdarma, Nové, tak do začátku předpokládám, že zvolíš zdarma. Vybereš téma(Doprava, Komunikace, Počasí, Akční, .....) a máš přehled her/aplikací- Hvězdičky ukazují hodnocení uživatelů. Když na některou klikneš, tak se ti dostane popisu, screenů z her a komentářů uživatelů (česky) a další možnosti jako kontaktovat výrobce, nahlásit, apod. Pak jen klikneš na stáhnout a Permision acces a hra se začne stahovat a po stažení se sama nainstaluje do Menu. Hotovo. Jednoduché. Pokud bys měl zájem o konkrétní věci, tak úplně nahoře máš ikonu lupy a tím přímo vyhledáváš.

K tomu VPN. Najeď do Marketu a vyber ikonu lupy. Napiš tam VPN widget a najede ti seznam aplikací s tímto názvem. Má ikonu takové dvě šipky, buď jsou zelené (on) nebo červené(off). Stáhneš jak jsem psal výše a objeví se v menu. Otevřeš menu, najdeš ten widget a přidržíš na něm cca 3 sekundy prst a sám se umístí na plochu a pak jen stisknutím toho tlačítka na ploše vypínáš a zapínáš datové toky skrze mobilní data :bigups: Zkusím najít video na ten Market ať je to názornější

Jak nakupovat placené aplikace. Tam mají ale ještě Market v angličtině. Teď už je v češtině

Forhill
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Forhill » 25 pro 2010 11:45

Když najedu do marketu , chce to po mě nastavit účet Google a pak vytvořit účet , mám ho tedy vytvořit ? Nebude mi to ze simky "žrát prachy" ? :idea:

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 25 pro 2010 11:52

Je to systém Googlu, takže provázanost je tam veliká. Pokud máš Gmail, tak se stačí přihlásit pod tím účtem a sesynchronizuje se ti kalendář, pošta, apod. s věcmi na Gmailu. Pokud nemáš, můžeš si jej v rámci urychlení vytvořit v PC a pak na mobilu jen přihlásit. Žrát to nic nebude pokud jsi připojen přes wifi. Pokud máš ale mobilní data, tak samozřejmě to žrát bude

Forhill
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Forhill » 25 pro 2010 11:55

Píše mi to : Může se jednat o dočasný problém, nebo vaše karta SIM neumožnuje datové služby. Po připojení to prosím zkuste znovu. Pokud problém potrvá, obratte se na zákaznickou podporu.

Takže moje SIMka nepodporuje datové služby, ale nejsem připojen přes Wifi takže to mám asi radši zkusit až budu připojen na wifi že jo ?
A nebo to mám zakázané někde v mobilu?!

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 25 pro 2010 12:02

Pravděpodobně nemáš nastaveny datové služby. Jakého máš operátora? Z jeho stránek si nech zaslat SMS s nastavením nebo si to nastav manuálně. Jakmile to ale nastavíš, tak proběhnou první datové toky a pokud máš internet na den, tak se aktivuje. Je to prostě OS a ten potřebuje tok dat. Až nainstaluješ ten VPN, tak si zapneš net kdy budeš chtít. Do té doby bych jel raději přes wifi, protože nevím, jaký máš datový tarif.

Forhill
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Forhill » 25 pro 2010 12:11

Mám paušál od vodafonu, takže to všechno nejdriv nastavím a pripojím se az budu na Wifi ! Zatím díky za pomoc

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 25 pro 2010 12:40

Pokud máš aktivovaný k paušálu internet na den, tak za těch 17 Kč se to dá sfouknout všechno :smile: Horší by to bylo s tarifem na skok, kde platíš za objem dat. Netuším, kolik to tak může přenést, ale do FUPu u Internetu na den se vlezeš. Časem bych určitě zapřemýšlel nad tarifem Internet v mobilu nebo připojení na stálo,jelikož ten mobil nabízí online spousty možnost. Navíc pokud máš v dosahu 3G síť ... :smile:

Kdyby něco, tak mě kontaktuj na ICQ

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Mini PC do 25 000,-
    od salex36980 » 29 pro 2024 19:33 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    12
    2629
    od salex36980 Zobrazit poslední příspěvek
    31 pro 2024 12:50
  • Mac Mini M4 dva monitory
    od nakatomi » 28 led 2025 18:16 » v Vše ostatní (hw)
    1
    2363
    od pcmaker Zobrazit poslední příspěvek
    28 led 2025 19:08
  • Mini pc pro sestru Lenovo ThinkCentre M75q Gen 5
    od p3v4x » 08 pro 2024 20:13 » v Problémy s hardwarem
    5
    2252
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    11 pro 2024 22:47
  • Náhrada za Sony wh1000xm4
    od p3v4x » 19 pro 2024 10:27 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    1
    2901
    od zeus Zobrazit poslední příspěvek
    19 pro 2024 10:50
  • Sony BDV-E6100 disney plus
    od Jakub029IOOKSD » 29 zář 2024 17:32 » v Vše ostatní (sw)
    0
    2457
    od Jakub029IOOKSD Zobrazit poslední příspěvek
    29 zář 2024 17:32

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”