Logitech MX518 + Mousepad Goliathus - který? Vyřešeno

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Poky
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Logitech MX518 + Mousepad Goliathus - který?  Vyřešeno

Příspěvekod Poky » 25 pro 2010 12:03

Zdravím,
plánuju v blízké době (nevím jestli hned, nebo počkat pár dnů na nějaké povánoční slevy - děje se to vůbec u HW? :) koupit novou myšku na mousepad, protože poslední dobou hraju dost RTS SC2 a moje nynější A4tech and malý mousepad s gelovou podložkou mně dost omezuje..
-------------
Myšku jsem vybral MX518 od Logitech, vypadá solidně, samá chvála všude, není nijak drahá.

Pod ní bych rád goliathus razer podložku, ale nevím kterou. Vydává se ve dvou edicích - speed and control. Speed editce je hladká, control edice má méně třecí plochy - takové "jamky" ve vzoru. Fyzika radí, že Control by měla mít menší třecí plochu a tudíž nechat myšku lítat volněji, jenže internet se v tomhle nějak neshodne a ať googlím jak googlím, všude se tyhle dva mousepady prohazují a každý tvrdí něco jiného, takže bych se rád zeptal:

Jak to je? Která z nich je ideálnější pro MX518, počítaje s tím, že DPI bude 1800 (teď hraju na 1600, míň bych si nezvykl)

Předem díky. :)

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”