V XP běží ca 30–35 procesů, ve Vistě 60-65. Je to normální?* Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
V XP běží ca 30–35 procesů, ve Vistě 60-65. Je to normální?*
Ahojky.Mám dotaz týkající se počtu spuštěných procesů ve Windows.Na stolním PC s Win XP SP3 mám běžně spuštěno 30-35 procesů a kamarádka na notebooku Asus s Win Vista jich tam má kolem 60-65.Je to normální?Vím,že jsou Visty nejhorší systém a notebook je taky pořádně pomalý,ale přijde mi těch procesů až moc.Hijack This žádné závadné procesy nenašel.Dík a přeji hezké vánoce..
Naposledy upravil(a) Myloš dne 25 pro 2010 12:50, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Spuštěné procesy ve Windows Vista“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale i tak dlouhý nadpis jako „Spuštěné procesy ve Windows Vista“ nepopisuje vůbec nic. Popis problém
Důvod: Oprava nadpisu „Spuštěné procesy ve Windows Vista“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale i tak dlouhý nadpis jako „Spuštěné procesy ve Windows Vista“ nepopisuje vůbec nic. Popis problém
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Spuštěné procesy ve Windows Vista
Visty nejsou špatný OS-jen s ním umět zacházet.Počet procesů je počet služeb které běží v pc.Najdeš je ve správci úloh pod záložkou procesy.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Dík za odpověď.Vím,co jsou spuštěné procesy a kde je najdu,ale právě proto se ptám,zda je normální,aby ve Win XP jich běželo po startu systému cca 35 a ve Vistě jich běží dvojnásobek,tj.kolem 65.Mám zkušenosti jen s XP a ted se seznamuji s Vistou...
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A co je na tom divného?Já jich mám třeba na W7 54.Je otázka co všechno používáš.Když na službu klikneš pravým tak zjistíš i umístění.Jestli jsi si všimla tak tam běží systémové služby-prohlížeče-přehrávače atd.
-
- Pohlaví:
Re: V XP běží ca 30–35 procesů, ve Vistě 60-65. Je to normál
Trochu si zagoogli a jistě najdeš co je možné vypnout - http://www.google.cz/search?hl=cs&q=Vyp ... =&gs_rfai=
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: V XP běží ca 30–35 procesů, ve Vistě 60-65. Je to normál Vyřešeno
Ano.To určitě projdu,Dík a hezký den..
Re: V XP běží ca 30–35 procesů, ve Vistě 60-65. Je to normál
Možná budu za blbce
ale něco se mi mate, že XP část procesů skrývají na rozdíl od Vist...

Vždy jsem bojoval s vyhledáváním. Asi špatně volím slova...
Tak mě prosím nebijte!
Tak mě prosím nebijte!
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”