Aplikace posílání sms z internetu
Aplikace posílání sms z internetu
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli existuje nějaká aplikace na posílání zpráv z internetu z mobilu ? Mám Nokiu 5800 XpressMusic a často píši smsky na všechny sítě a takovej tarif je za 250 měsíčně .. A prostě potřebuju rychle psat smsky z mobilu a aby šli třeba přes nějakou internetovou stránku a aby to bylo zdarma samozřejmě internet si zaplatím .. Díky
AMD PhenomII X4 955 BE 3,8 GHz / Gigabyte GA-880GA-UD3H / MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC / Kingston HyperX blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz CL9 / Gelid Solution Tranquillo / Samsung SpinPoint F3 3.5" 1TB / Seasonic S12II-620 (SS-620GB F3) 80Plus Bronze / Cooler Master HAF 922 W
Re: Aplikace posílání sms z internetu
Pokud budeš doma u PC, tak jedině ento program: http://code.google.com/p/esmska/ Je nejlepší.
A z mobilu funguje myslím Oskárek?
A z mobilu funguje myslím Oskárek?
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Možná myslíš www.smsmania.cz a najedeš na stránku v mobilu a posíláš.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Oskárek, Kubík a další.Je ale otázkou, jestli jsou i na Symbian
Windows Mobile, Android a Java určitě

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Právě, že nechci najíždět na stránku je t zdlouhavé a špatně se stím v hodině píše ... Chci nějakou aplikacu Java nebo něco jinýho ..
AMD PhenomII X4 955 BE 3,8 GHz / Gigabyte GA-880GA-UD3H / MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC / Kingston HyperX blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz CL9 / Gelid Solution Tranquillo / Samsung SpinPoint F3 3.5" 1TB / Seasonic S12II-620 (SS-620GB F3) 80Plus Bronze / Cooler Master HAF 922 W
Ta esemeska, co jsem ti posílala odkaz je v javě. Koukals vůbec na to, co ti někdo doporučuje? Nebo ten oskárek? Stačilo jednoduše zadat do googlu a hned máš o něm info: http://mobilecity.cz/java/oskarek/#o_aplikaci Také trochu aktivity prosím!!!
A nějaká, která je zdarma ?
Nejjednodušší možností je odeslání SMS s textem CODE 52288 na číslo 9079930. Aplikace (resp. wap-push zpráva) vám bude do několika vteřin doručena. Zároveň přispějete symbolickou částkou (asi 8 Kč :-) autorovi aplikace. Chcete někomu poslat tuto aplikaci jako dárek? Přidejte k SMS číslo příjemce, tedy např. CODE 52288 777000000. Službu technicky zajišťuje Axima spol.s r.o., cena SMS je 30 Kč vč. DPH, infolinka prsms@axima-brno.cz.
Další možností je stáhnout aplikaci přes vestavěný WAP prohlížeč telefonu. Po zadání adresy http://mobilecity.cz/index.wml se zobrazí stránka s možností stažení aplikace.
Většina telefonů umožňuje zadat přímo odkaz na JAD soubor (tzv. popisný soubor, obsahuj m.j. odkaz na JAR), případně i přímo na JAR soubor, tedy vlastní aplikaci.
Nebo můžete stáhnout aplikaci do vašeho počítače a následně nahrát do telefonu (přes kabel, infra, Bluetooth).
Update
Pokud se zde objeví nová verze, můžete si ji nahrát do telefonu bez ztráty dat z předchozí verze.
DĚLÁŠ SI SRANDU, ŽE??? Kdyby to stálo 500,- Kč ale 30 Kč? A ušetříš stovky?
A můj odkaz na esemesku - to je program zdarma, je v javě, jestli jde i na mobil nevím. Můžeš to ZKUSIT! I když ho budeš používat jen pokud jsi na pc, tak ušetříš. Já to tak dělám. Nemusíš mít vše až pod nos, ne? Když 30,- Kč je nepřekonatelná částka..
Další možností je stáhnout aplikaci přes vestavěný WAP prohlížeč telefonu. Po zadání adresy http://mobilecity.cz/index.wml se zobrazí stránka s možností stažení aplikace.
Většina telefonů umožňuje zadat přímo odkaz na JAD soubor (tzv. popisný soubor, obsahuj m.j. odkaz na JAR), případně i přímo na JAR soubor, tedy vlastní aplikaci.
Nebo můžete stáhnout aplikaci do vašeho počítače a následně nahrát do telefonu (přes kabel, infra, Bluetooth).
Update
Pokud se zde objeví nová verze, můžete si ji nahrát do telefonu bez ztráty dat z předchozí verze.
DĚLÁŠ SI SRANDU, ŽE??? Kdyby to stálo 500,- Kč ale 30 Kč? A ušetříš stovky?
A můj odkaz na esemesku - to je program zdarma, je v javě, jestli jde i na mobil nevím. Můžeš to ZKUSIT! I když ho budeš používat jen pokud jsi na pc, tak ušetříš. Já to tak dělám. Nemusíš mít vše až pod nos, ne? Když 30,- Kč je nepřekonatelná částka..
- martin131
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
WS - i5@2.8Ghz, 4GB RAM, 640GB, Ati Radeon X5850, Se7en
NTB - Intel Atom D525, 4GB RAM, 320GB, Nvidia Ion 2, Se7en
SERVER - P4 2,8 Ghz, 1GB RAM, 320GB, Debian
Ukládání streamovaného videa do počítače pomocí programu VLC
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zdrama to nebude nikdy. Minimálně zaplatíš za přenos. Leda bys byl furt v okolí wifi.
Kamarád používá http://www.gibosms.cz/ Je to založené na javě a on sám to má na své symbianové e51. Je to stabilní aplikace, kde zaplatíš roční poplatek 100Kč a pak už jen posíláš sms dle libosti. Buď přes wifi úplně zdarma nebo přes GPRS s platbou za přenos. Jedna SMS takto výjde na cca 10 haléřů.
Kamarád používá http://www.gibosms.cz/ Je to založené na javě a on sám to má na své symbianové e51. Je to stabilní aplikace, kde zaplatíš roční poplatek 100Kč a pak už jen posíláš sms dle libosti. Buď přes wifi úplně zdarma nebo přes GPRS s platbou za přenos. Jedna SMS takto výjde na cca 10 haléřů.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- martin131
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
a Java aplikace zde - http://m.poslatsms.cz/download
WS - i5@2.8Ghz, 4GB RAM, 640GB, Ati Radeon X5850, Se7en
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Aplikace pro analýzu videí
od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4828
-
od pavel2010
Zobrazit poslední příspěvek
25 bře 2025 20:54
-
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4581
-
od HelFix
08 úno 2025 14:27
-
-
- 8
- 3634
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
- 1
- 13162
-
od pikaso.andreas
23 led 2025 10:42
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 5100
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”