Program na přehrání VCD v PC
Re: Program na přehrání VCD v PC
Tak sem hoď ty logy VLC, ať víme, na čem jsme.
Když to tak čtu...
Co má kamarád za přehrávač? Z toho by se dalo odpíchnout.
A nebo to zkus odnét zpátky kamarádovi, jestli se to CD neškráblo. To přece není možný, že by to nejelo!
Co má kamarád za přehrávač? Z toho by se dalo odpíchnout.
A nebo to zkus odnét zpátky kamarádovi, jestli se to CD neškráblo. To přece není možný, že by to nejelo!

Vždy jsem bojoval s vyhledáváním. Asi špatně volím slova...
Tak mě prosím nebijte!
Tak mě prosím nebijte!
Kamarád má Sencor. Na něm to běží bez problémů, během víkendu jsem byl u dalších známých. Celkem zkoušeno na 4 různých DVD přehrávačích (Sony, Panasonic a Sencor, přesné typy jsem si nenapsal). Běží to na všech. Když už jsem byl na návštěvě, hned jsem je otravoval aby to dali do PC. Nešlo to ani na jednom. CD není škrábnuté, stejně se chová i CD kamaráda. Když to viděl, koukal jak puk, že ho vůbec nenapadlo že to na PC nepůjde. Od teď že bude dělat fotky jenom jako datová CD a na nějaké prezentace se vybodne.
Odpoledne jsem se pokusil najít ty logy, jenže nenašel jsem nic. Nic nebylo ani v adresáři VCL a nenašel jsem to ani nikde jinde. Ono když to hodí tu tabulku s větou "VLC se nepodařilo otevřít MRL 'dvd://L:\'. Zkontrolujte logy pro detaily." tak tam nikde není možnost pro kontrolu logů. Je tam jenom možnost Zavřít a Vyčistit (oboje platí jen k té tabulce, k logům nic).
To moje CD jsme nakonec vyřešili se známým tak, že ho dal do DVD rekordéru, fotky přehrál na HDD a potom to vypálil jako video. Ale stejně by mě zajímalo proč VCD prezentace v počítači nejde.
Odpoledne jsem se pokusil najít ty logy, jenže nenašel jsem nic. Nic nebylo ani v adresáři VCL a nenašel jsem to ani nikde jinde. Ono když to hodí tu tabulku s větou "VLC se nepodařilo otevřít MRL 'dvd://L:\'. Zkontrolujte logy pro detaily." tak tam nikde není možnost pro kontrolu logů. Je tam jenom možnost Zavřít a Vyčistit (oboje platí jen k té tabulce, k logům nic).
To moje CD jsme nakonec vyřešili se známým tak, že ho dal do DVD rekordéru, fotky přehrál na HDD a potom to vypálil jako video. Ale stejně by mě zajímalo proč VCD prezentace v počítači nejde.
Kdybys měl v PC mechaniku LG, tak bych věděl čím to je ... LG když si prostě postaví hlavu, tak nepřečte ani DVD-Video ... párkrát se mi to stalo, že jsem si půjčil z půjčovny film a LG načetla vše normálně, tak jsem si to nechal na zítra a LG příště nenačetla ani to médium, mohl jsem se stavět na hlavu, tak jsem ji nedonutil ho načíst.
Mám Asus DRW-1612BL a kámoš nějakého Teaka. Co mají ti další nevím. S LG máš pravdu, měl jsem jí před časem a šla brzy do světa
.

-
- Pohlaví:
Pokud to chceš prohlížet ve svém PC zkus jiný formát. Použij FormatFactory a převeď to do jpg.
Zkusil jsem, výsledek: Stav konverze - neúspěšný.
Když je to prezentace fotek... Zkusil jsi nějaký SW na prohlížení fotografií? Tam funkce Prezentace bývá. Ale byla by to fakt náhoda!
Třeba http://www.stahuj.centrum.cz/grafika_a_design/prohlizece_obrazku/
Třeba http://www.stahuj.centrum.cz/grafika_a_design/prohlizece_obrazku/
Vždy jsem bojoval s vyhledáváním. Asi špatně volím slova...
Tak mě prosím nebijte!
Tak mě prosím nebijte!
-
- Pohlaví:
Zkusil jsem, výsledek: Stav konverze - neúspěšný.
Už mne jenom napadá, jestli tam při vypalování nedal třeba omylem nějakou ochranu - něco jako DRM.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Poptej se kamaráda,když to dělal v neru tak v jaké verzi a programu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4502
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 5738
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 12:20
-
-
- 4
- 3368
-
od RostislavC