Jaký externí hdd koupit Vyřešeno
- Oldaantala
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Jaký externí hdd koupit
Dobrý den,chtěl bych si koupit nějaký externí hdd,nejlépe 2,5 bez přídavného napájení s dobrým poměrem ceny ke kapacitě.Jaký by jste mi doporučili?
Re: Jaký externí hdd koupit
Mám tenhle: http://pc.itek.cz/externi-2-5-usb-2-0/7 ... -640GB-2-5
Je pravda, že jsem ho asi po měsíci a půl reklamoval - byl vypojen z PC bez "bezpečného odebrání" a musel jsem ho naformátovat. Ale to pomohlo jen na chvíli, byl pak pomalý při kopírování a některé složky časem nešly otevřít a pak jsem zase musel reklamovat.
Dal jsem ho na reklamaci, dali mi nový kus a už je to zase vše v pohodě. Navíc jsem rád za to, že vydrží i nějaký pád, protože mi už i spadl nebo různě bouchl a nic se tomu nestalo.
Je pravda, že jsem ho asi po měsíci a půl reklamoval - byl vypojen z PC bez "bezpečného odebrání" a musel jsem ho naformátovat. Ale to pomohlo jen na chvíli, byl pak pomalý při kopírování a některé složky časem nešly otevřít a pak jsem zase musel reklamovat.
Dal jsem ho na reklamaci, dali mi nový kus a už je to zase vše v pohodě. Navíc jsem rád za to, že vydrží i nějaký pád, protože mi už i spadl nebo různě bouchl a nic se tomu nestalo.
- smola26
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Jaký externí hdd koupit Vyřešeno
Mám tento http://www.alza.cz/a-data-sh93-hdd-2-5- ... 141055.htm a sem sním jenom spokojen jenom stačí naformátovat na NTFS a už to kopíruje 30-25 MB přes USB 2.0 což je docela slušné předtím mi to blblo bylo to špatně nafomátováné tedka to je OK .Za sebe ho mohu doporučit. 

Nikdo nikdy nevíme jak tu ještě dlouho budem proto by jsme si měli život užívat
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Který notebook koupit? do 15 000 Kč
od pikaso.andreas » 22 pro 2024 07:19 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1547
-