Paměťová karta se v PC ukazuje jako prázdná
Paměťová karta se v PC ukazuje jako prázdná
Dobrý den. Před časem jsem si koupil ďo foťáku paměťovou kartu Kingston SG4 8GB. Když sem z ní ale včera chtěl přetáhnout fotky do PC, karta se mi ukazovala jako prázdná resp. objevily se mi všechny složky, ale prázdné (nejdou otevřít a mají velikost 2Kb). Přitom je na ní fotek plno (ve foťáku se mi normálně ukazují) a před tím jsem z ní už několikrát fotky bez problému přetahoval. Nevíte někdo, čím by to mohlo být? Děkuji za každou odpověď.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Paměťová karta se v PC ukazuje jako prázdná
Máš čtečku na SDHC nebo jen na SD? Rozměrově je karta naprosto shodná. Od 4giga výše to je SDHC a pod touto kapacitou je to klasiká SD. Možná jen dáváš paměťovou kartu do čtečky, jenž ji neumí řádně přečíst.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Čtečkou to není, protože už jsem předtím z této karty několikrát fotky do PC přetahoval a nezobrazí se mi ani když jí dám do foťáku a ten připojím přes USB do PC.
A ve fotáku je vidíš? Použij např. Racuva na obnovu dat. Jinak bych doporučil paměťovky Sandisk. Mám s nimi výbornou zkušenost. Ve foťáku mám Extreme III.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4158
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11