Zvuk při vypalování chybí

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

BulletRide
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Zvuk při vypalování chybí

Příspěvekod BulletRide » 24 pro 2010 10:07

Rada je, milá slečno, či snad paní. Zkusit jiný program. ConvertXtoDVD (umožňuje i tvorbu menu). Taky bych tvé kodeky zkusil přeinstalovat. Odinstaluj ty co máš a stáhni Combined Comunity Codec Pack (CCCP). I když se ti může Nero uživatelsky líbit tak na něj kašli. Přece nebudeš chodit s klukem co je sice fešák, ale neumí si ani zavázat tkaničku. Nero prostě ne! Hezký svátky.

Reklama
imaginep
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod imaginep » 24 pro 2010 13:04

0x0055 MPEG-1 Layer 3 = když mám ve filmu tento codec film vypálím se zvukem, jestli je ale ve filmu tento= 0x2000 (Dolby AC3) AC3, film má pouze obraz. Podotýkám že při vypalování. Jak to změním?

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 24 pro 2010 13:15

Projdi manuál dvd přehrávače jaké přípony souborů+media je schopen přehrát.Co popisuješ tak se zřejmě jedná o avi.Pokud ho umí přehrávač tak to vypal v neru express-data-datové dvd.

imaginep
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod imaginep » 24 pro 2010 13:42

Děkuji už vypaluji dííííky

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 24 pro 2010 13:53

Není zač.Je otázka jestli je se zvukem.Pokud někdy budeš potřebovat převody formátů tak vyzkoušejhttp://www.formatoz.com/Je perfektí,ale čti co odklikáváš při instalaci a neinstaluj toolbar.

flekl
nováček
Stav:

Příspěvekod flekl » 21 led 2011 19:47

Mám ten stejný problém, po vypálení v Neru chybí zvuk. Tak jsem dal Nero express - vypálit datové DVD, zvuk to nyní má, ale tam zase nelze uzavřít DVD, tak jak to zavřít? Takže to jinde nepřehraju, než v PC.

pee.tr
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod pee.tr » 21 led 2011 20:54

Takových řečí a od začátku jsi nenapsala to hlavní, co jsem se dozvěděl na konci - že to tím nerem převádíš zřejmě z DivX (Xvid) na klasické DVD video. Či se snad mýlím? To je přesně problém programů, co umí všechno a nic...
Odhadl-li jsem to správně (ten převod), používej na vytvoření DVD stuktury nějaký jiný, k tomu určený soft a vytvořenou strukturu pak snadno vypálíš v čemkoli. Jinak mě nenapadá co s tím vyvádíš, že to nejde. Osobně jsem skončil u Nero burning rom v.6. Co přišlo poté už byly přeplácaný s*ačky s více či méně problémama.
Druhou variantou je pak to výše zmiňované vypálení jako datový disk. Pokud ti toto umí přehrát stolní přehrávač (nebo kde to chceš přehrávat) pak bych skutečně řešil pálení AVI tímto způsobem, už jen proto, že se ti na DVD vejde takových filmů víc a kvalitu obrazu stejně převodem do DVD video nikterak nezvýšíš.
ASUS P5Q3; Intel C2D E8400 3,00GHz; 2GB DDR3 1333, NVidia GeForce 210 1GB; Technisat SkyStar HD2; Thermaltake VI10; Seasonic 500W; WD 1TB; LG DVD-RW.

flekl
nováček
Stav:

Příspěvekod flekl » 21 led 2011 21:27

Předešlý příspěvek je zajímavý, ale neřeší můj dotaz, jak nyní uzavřít (finalizovat) DVD-R, vypalené jako datový disk, aby to šlo přehrát jinde.
V Neru tuto možnost nevidím.

pee.tr
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod pee.tr » 21 led 2011 21:45

A proč by jako nemělo jít přehrát? I když stále není jasné, v čem ho chceš přehrávat. V životě jsem nijak neuzavíral DVDčko. Pouze kdysi CDčka. U DVD to Nero ani nenabízí a jak píši, žádný problém. Ona ta struktura DVD je zřejmě o něčem jiném, než bývávalo uzavírání CDček.
ASUS P5Q3; Intel C2D E8400 3,00GHz; 2GB DDR3 1333, NVidia GeForce 210 1GB; Technisat SkyStar HD2; Thermaltake VI10; Seasonic 500W; WD 1TB; LG DVD-RW.

flekl
nováček
Stav:

Příspěvekod flekl » 21 led 2011 22:48

V Neru je zaškrtávací políčko, zdali uzavřít, nebo neuzavřít disk. Tak jsem dal před vypálením neuzavírat. A nyní ho chci uzavřít, protože jiné přehrávače ho nevidí. Např. DVD rekordér Pioneer, Panasonic. Napíšou, že tento disk je nekompatibilní. Jediné řešení je ho nějak uzavřít. Ale asi se na to vykašlu, vypálím to znovu i s uzavřením a bude to O.K. Je zajímavé, že v těch dvd rekordérech to jde finalizovat samostatně kdykoliv. Tak proč by to nemělo jít v PC. Možná to nějaký program třebas umí.

pee.tr
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod pee.tr » 22 led 2011 12:11

Já to políčko v neru sice mám taky, ale u DVDček zůstává vyšeděný, tudíž tam tato volba ani nelze zvolit a jak píši, nikde jsem s takovými DVD neměl problém ani v PC ani ve stolních přehrávačích. A určitě ti ty DVD rekordéry podporují DivX (Xvid) formáty těch tvých AVI? Aby nabyl nakonec problém v tom a ne v neuzavřeným disku.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 22 led 2011 17:32

Prostě najeď do plného Nera, Nero Express je pro amatéry nebo jako očesaná free varianta.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
    od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem
    15
    6111
    od mateo- Zobrazit poslední příspěvek
    16 úno 2025 16:09
  • Zvuk z PC i mobilu v 1 sluchátkách
    od Givanni » 13 zář 2024 09:26 » v Vše ostatní (hw)
    13
    5590
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    13 zář 2024 14:32
  • jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
    od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem
    4
    11561
    od Mapa111 Zobrazit poslední příspěvek
    17 bře 2025 12:12

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”