firefox4 beta
firefox4 beta
máte někdo beta verzi firefoxu4 ? taky vám žere o hodně víc RAMky než stabilní verze? doufám, že to je jen nedostatek beta verze a ne že to bude i ve stabilní verzi FF4 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: firefox4 beta
Měl jsem a hned šla pryč. Rychlejší byla, to jo, ale žrala víc paměti, videa na YouTube nešla a byl problém s flashem a další...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Proto se asi protahuje vývoj, že není v některých parametrech konkurenceschopná. Nemám potřebu zkoušet bety, jen co jsem sledoval, tak poslední změna je mi celkem sympatická (lišta tabů přímo v systémové liště - sice jen v maximalizovaném okně, ale aspoň změna k lepšímu), stejně si pořadí lišt ale asi proházím ...
Naposledy upravil(a) X dne 24 led 2011 23:35, celkem upraveno 4 x.
já betu vyhodil právě dnes po pár dnech, až zas se vydá další beta ta to vyzkouším jestli se to zlepšilo.. jinak by mi furt ve stabilní verzi skákalo nové okno že Firefox byl aktualizován, i když nebyl 

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nevim čim to, ale já jí nainstaloval a měl sem jí příšerně pomalou, takže šla hned pryč.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Rewqa: snad jen nedoladěnost beta verze, doufám že to spraví než vydají ostrou verzi 

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No to doufám...
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Podle mě se nedá čekat od žádné beta verze zázraky. Schválně jsem si jí stáhnul a byla docela hezká, ale krutě pomalá. To samé IE beta. Okamžitě šla s pc pryč. Byla několikrát horší.
Jinak jak říkal memphisto nějaké problémy s Youtube a flashem se mi také objevily.
Jinak jak říkal memphisto nějaké problémy s Youtube a flashem se mi také objevily.
Tou 4 to zabili.. Jednak jim furt nějak nejde a jednak je (s prominutím) hnusná. Rozvržení se mi vůbec nelíbí, sem spokojená, tak jak to mám teď - pouze lišta navigace a když je potřeba, tak to ostatní, vlastní vzhled.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Mně se líbila víc než normální. Každému se líbí něco jiného. 

-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Vzhledově se 40 = IE9 = Chromemu. A z těch se mi nelíbí ani jeden.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”