čau, chtěl bych se zeptat, jestli je dobrý tento zdroj http://www.alza.cz/pocitacovy-zdroj-tag ... d87468.htm a tato skříň http://www.alza.cz/primecooler-meshcase ... 112649.htm dobrá volba?
Zbytek PC:
CPU: Intel i3 560 3,4 GHz
MB: GB P55 USB3
VGA: Gigabyte GTX 460
HDD: WD Green 1TB
2x mechaniky
//Vím, že ten zdroj je zbytečně výkonný ale do budoucna...
Je toto dobrá skříň a zdroj? Vyřešeno
- ClearSky
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Je toto dobrá skříň a zdroj?
The ///M. The most powerful letter in the world.
Re: Je toto dobrá skříň a zdroj?
Naco 2 mechaniky ? Zbytečné .. Vždyť mechaniku použijej jen jako na nainstalování hry a na filmy .. A nechceš tuto GK ? HD 6870 http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 00000012AT .. A zdroj skoro za 3k ? CPU Vem radši tento www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514500I00000012YE
AMD PhenomII X4 955 BE 3,8 GHz / Gigabyte GA-880GA-UD3H / MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC / Kingston HyperX blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz CL9 / Gelid Solution Tranquillo / Samsung SpinPoint F3 3.5" 1TB / Seasonic S12II-620 (SS-620GB F3) 80Plus Bronze / Cooler Master HAF 922 W
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zdroj není výkonově až tak předimenzovaný. Stačí žravější grafiku a bydeš rád, že ho máš. Mám podobnou sestavu, ale se slabším procesorem a více HDD a nemám pocit že můj Fortron 700W je nějak extra předimenzovaný.
/OT
Já mám taky dvě DVD-R měchaniky. Jednu klasicky používám a v druhý mám dlouhodobě DVD se hrou co momentálně hraju. Filmy si buď pouštím na DVD přehrávači a nebo přímo z HDD na stejným LCD.
/OT
Naco 2 mechaniky ? Zbytečné..
Já mám taky dvě DVD-R měchaniky. Jednu klasicky používám a v druhý mám dlouhodobě DVD se hrou co momentálně hraju. Filmy si buď pouštím na DVD přehrávači a nebo přímo z HDD na stejným LCD.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Nemá cenu kritizovat to, že má 2 mechaniky. Sám musí vědět nejlépe, jestli pro ně má, či nemá využití. Takže to bych nechal stranou.
Zdroj mi nepřijde ani tak předimenzovaný, jako spíš zbytečně drahý. Kvalitní, stejně výkonné zdroje se dají pořídit i o 1000Kč levněji.
Co se týče case, vzhled hodnotit nebudu. Co do funkčnosti by měla být bezproblémová. Jen mi tam trošku vadí ta šachta na HDD usazená bokem k ventilátoru...
Ten hardware, co jsi uvedl, už máš nakoupený, nebo si pořizuješ komplet novou sestavu?
Zdroj mi nepřijde ani tak předimenzovaný, jako spíš zbytečně drahý. Kvalitní, stejně výkonné zdroje se dají pořídit i o 1000Kč levněji.
Co se týče case, vzhled hodnotit nebudu. Co do funkčnosti by měla být bezproblémová. Jen mi tam trošku vadí ta šachta na HDD usazená bokem k ventilátoru...
Ten hardware, co jsi uvedl, už máš nakoupený, nebo si pořizuješ komplet novou sestavu?
ASUS M2NPV-VM (GeForce 6150) - AMD Sempron 3000+, Kingston 2x1GB DDR2
Samsung SyncMaster B2240W
Lenovo ThinkPad Edge 14
Lenovo ThinkPad Edge 14
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Za odpojitelný kabely a "pouťový" osvětlení se holt musí připlatit. 

Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Jo, to je fakt. Když vezmeš v úvahu i ty antistatický rukavice a šroubovák, co jsou v příslušenství, tak je to nakonec ještě levný 

ASUS M2NPV-VM (GeForce 6150) - AMD Sempron 3000+, Kingston 2x1GB DDR2
Lenovo ThinkPad Edge 14
Lenovo ThinkPad Edge 14
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak zdroj,tak case jsou od solidních výrobců,takže určitě schvaluji.Pouze u zdroje nevím jak je hlučný,což třeba pro mne je jeden z nejzákladnějších požadavků.V téhle kategorii zdrojů je vynikající Corsair HX650 .Ten je tichý a dokonce jinde levnější.Podle mne lepší volba.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- ClearSky
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Je toto dobrá skříň a zdroj? Vyřešeno
Ten zdroj má kamarád a je docela tichý (aspoň pro moje ucho)... Díky za odpovědi
MECHANIKY: mám 1x vypalovačku a 1x DVD
-frost-: HW už mám koupený
MECHANIKY: mám 1x vypalovačku a 1x DVD
-frost-: HW už mám koupený
The ///M. The most powerful letter in the world.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2458
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
30 črc 2024 13:26