Nesmazatelný soubor o velikosti 0kb
Nesmazatelný soubor o velikosti 0kb
Prosím kohokoliv kdo něco podobného řešil o radu. Známý si potají v praci chtěl něco stáhnout a tudíž si vytvořil adresář se svým křestním jménem a do nej stahoval avi o velikosti cca 190MB. Cestu samozřejmě zadal do toho svého adresáře. Po stažení tam byl soubor o správné velikosti, ale bez přípony. Tudíž ho přejmenoval na název.avi a vyzkoušel zda funguje. Ano byl funkční. Soubor vypálil na RW a když chtel adresář smazat tak to nešlo. Poté zjistil, ře v adresáři zůstal nulový skrytý soubor o stejném názvu jako byl ten stažený a ten nejde odstranit. Zkoušel to ze stavu nouze a stejný výsledek. Soubor má atributy (skrytý, systémový a archivován). Pokud atributy odstraní, tak soubor stejně hlásí, že nejde smazat a atributy se vrátí zpět. Nemáte někdo nějaký nápad nebo softík? Chte to v práci co nejdříve odstranit. Děkuji moc
Zkus někdy použít tlačítko hledej.Netvrdím že je vždy lékem na problém,ale v tomto případě by šance byla.Navíc to je mnohdy rychlejší než čekat ,až bude mít někdo čas.V tomto topicu se o tom mluví.Nezaklapni to hned po přečtení prvního přízpěvku ale čti dál zmiňují se tam i o Unlockeru,který by Vám mohl pomoci.Ke stažení zde.
Pokud ani to nepomůže je tu ještě KillBox.Stahnout zde ale u něj dávej dávej bacha abys neodstranil i OS
.
Pokud ani to nepomůže je tu ještě KillBox.Stahnout zde ale u něj dávej dávej bacha abys neodstranil i OS

Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
Hmmm hele jukni sem . Je to jako bys to psal ty před rokem a něco
.

Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ten nápad s M602 není špatný. Já jsem to používal občas také, ještě za éry 98ček (a v práci ještě i nyní, protože mám lakomé šéfy a nechtějí dát XPčka). K tomu mám vytvořenou startovací disketu Win98 a na druhé disketě rozbalenou M602. A když je nějaký takový problém, tak hodím disketu do disketovky (bootování je nastaveno na disketu) a najede mi Dosovská obrazovka s blikajícím A:\. V ten moment přehodím disketu a dám tam tu s M602 a jen ji spustím. Najede manažer, který není vázán ničím s woknama a bez problémů smažeš i sám sebe.
alias75 píše:Hmmm hele jukni sem . Je to jako bys to psal ty před rokem a něco.
Ano vypadá to jako můj dotaz, ale bohužel ten člověk měl štěstí, že měl zřejmě FAT32. Ja to řeším na NTFS a ještě na compu bez FDD. Nápad to není špatný, ale mohu bootovat pouze z DVD mechaniky. Prosím nemáte nějaký další nápad?
- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj, v tom případě bych zkusil na jiném PC zkopírovat bootovací disketu i M602 třeba na CDRW a nabootovat dos a spustit M602 z cédéčka. Nevím, jestli to zabere, nemám to vyzkoušené, ale teoreticky by to fungovat mohlo...
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak jsi sám řekl, DOS neumí NTSF. Zkusil jsem si teda vytvořit spouštěcí disketu pomocí WINXP, ale bez výsledku... ta ani nenačte jednotky a M602 spustit taky nešel. Ještě mě napadla taková blbost - zkus tomu souboru dat nějakou přípodu, třeba .doc a pak ho zkus smazat. Asi to fungovat nebude, ale...
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A nepomůže ani restart?
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”