Nesmazatelný soubor o velikosti 0kb
- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A zkoušel jsi to i projet antivirem nebo anti spywarem? Podívej se do běžících procesů, jestli ho tam náhodou nenajdeš... jinak taky nevím, co to může být za havěť. A dělá to i tomu známému, když si to zkopíroval z CD do PC? Zeptej se ho...
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
karlos píše:Mám obavu, že to bude souviset s právy správce sítě. Já když si něco uložím na svůj diskový prostor na serveru, pak nemám možnost to smazat. Zkrátka nemám oprávnění. Navíc se vše, co je na serveru každý den zálohuje, takže nemám šanci mazat ani omylem
Mají tam připojení vzduchem a přes router napojených asi 5 PC. Stahoval to ale do oddílu "D"
něco podobného se mi stalo asi před půl rokem. stahoval jsem nějaký torrent na plochu ale objevil se tam nějakej podivnej název souboru (něco jako A0H23FH) a neměl žádnou příponu a nešel taky za žádnou cenu odstranit, protože při jakémkoliv pokusu systém zahlásil, že takový soubor neexistuje :) tak sem ho nechal bejt a měl tu zrůdičku na ploše až donedavna, když jsem znova instaloval windows :) ale zajímalo by mě, jesli někdo zná řešení, jak to jednodušše odstranit. teď mi je to už jedno, ale zajímalo by mě to..
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nezkoušel se dostat do registrů? Nebo jej to tam nepustí. Ten soubor tam musí něco držet a to něco bude jistě v registrech. Zkusil bych vyhledat všechno, co připomíná jméno toho souboru a vše smazat. Ale zas to může být otázka přístupových práv.
Před týdnem se mi stalo, že jsem si na flashce zkoušel násilím rozbalit zararovaný soubor bez hesla. Samozřejmě to nešlo, ale taky mi tam najednou vyskočilo 400 prázdných adresářů typu Xbl*\°'/p4Wrg a podobných. Nešly ničím smazat. Nepomohl Unlocker, Killbox - nic. Všude jen hláška odepřen přístup. Kupodivu pomohl prachobyčejný scandisk s opravou chyb. Po něm adresáře zmizely.... Záhada pro mne, ale pomohla
Před týdnem se mi stalo, že jsem si na flashce zkoušel násilím rozbalit zararovaný soubor bez hesla. Samozřejmě to nešlo, ale taky mi tam najednou vyskočilo 400 prázdných adresářů typu Xbl*\°'/p4Wrg a podobných. Nešly ničím smazat. Nepomohl Unlocker, Killbox - nic. Všude jen hláška odepřen přístup. Kupodivu pomohl prachobyčejný scandisk s opravou chyb. Po něm adresáře zmizely.... Záhada pro mne, ale pomohla
Co tak skusit live CD s Linuxem
Mozna je hlupost, ale mozno by to slo smazat cez live verziu Linuxu - Danix a pod. Je to uplne iny operacny system, bootuje sa to z CD disku a na HD a k tomu suboru by si sa mal dostat. Teoreticky by to malo ist - pokial to nie je ulozene aj niekde na serveri... Asi by bolo dobre predtym odpojit sietove pripojenie, aby sa do toho Linuxu nemiesala siet.
Sempron64 2800+ 1600MHz@2400MHz, sckt 754, K8N nForce 3/250, RAM 2x512 MB PC3200 Kingston (2.0,3,3,7), HT3, AGP, HIS Radeon 9250ViVo 128 MB, Win XP
Co tak skusit live CD s Linuxem
Mozna je hlupost, ale mozno by to slo smazat cez live verziu Linuxu - Danix a pod. Je to uplne iny operacny system, bootuje sa to z CD disku a na HD a k tomu suboru by si sa mal dostat. Teoreticky by to malo ist - pokial to nie je ulozene aj niekde na serveri... Asi by bolo dobre predtym odpojit sietove pripojenie, aby sa do toho Linuxu nemiesala siet.
Sempron64 2800+ 1600MHz@2400MHz, sckt 754, K8N nForce 3/250, RAM 2x512 MB PC3200 Kingston (2.0,3,3,7), HT3, AGP, HIS Radeon 9250ViVo 128 MB, Win XP
Došel jsem na to
jsem programátorem už 2 roky.Skus stahnout PSPad a ptevřít ten soubor přes to pokuď tam budous lsova např echo atd...Vymaž je.Soubor ztratí moc na vším co ho chrání i windows.Pak by měl jít odstranit 

Uuuu určitě píšu o problému tak jediný co řeknu je POMOC!
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”