Hojky
Chtěla bych se zeptat...koupila jsem zi desku 6323...když jsem ji zapojila a chtěla zapnout,všechno šlo jak by mělo,ale nespustil se monitor...nevim ani jestli agp slot nebyl jiný než potřebuje mé grafika...vyskoušela jsem tam dvě jiné s agp 8x a stále nic...
prosím poradte
/úprava nadpisu
/mijaja
Mám novou desku, ale nejede monitor
Napiš prostě výrobce a označení desky, typ monitoru, operační systém (předpokládám Windows XP s Servis Packem 2).
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Když jsi tu základní desku koupila, máš asi i fakturu a na té by měl být uveden název desky. To co jsi napsala Google jaksi vůbec nezná a já také ne. Jestli spouštíš počítač s pevným diskem s instalovaným systémem, nemusí to počítač vůbec "rozdejchat". Jsi si jistá, že jsi vše propojila jak má být? K desce by jsi měla mít CDéčko a zpravidla také tištěný manuál a tam by měl být i název a výrobce základní desky.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Je to deska Microstar MS-6223, u které je jednoduchá AGP sběrnice. Veškeré technické parametry (v angličtině) můžeš najít v tomto článku.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud se nespustí monitor, je závada v kabelu mezi monitorem a PC, nebo vadný konektor na GK, případně vadný monitor, pokud je řádně připojen k elektrické síti, nebo vadný tento kabel. Je monitor připojen do elektrické sítě samostatně nebo přes zásuvku na PC?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PSU kompatibilita s novou základní deskou Příloha(y)
od Viktor737 » 26 zář 2024 17:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 17
- 4913
-
od Viktor737
Zobrazit poslední příspěvek
29 zář 2024 15:04
-
-
- 13
- 10866
-
od JuRas
30 dub 2025 13:41
-
-
více ssd na desku asrock b450 pro4 Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 03 lis 2024 16:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 1476
-
od MrVoltz
05 lis 2024 08:17
-
-
-
Jakou desku b350 a výš mATX s 2x M.2 NVMe sloty?
od b.m » 21 led 2025 23:23 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 6
- 4080
-
od b.m
02 úno 2025 00:50
-
-
- 19
- 7177
-
od b.m