naléhavá Pomoc Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Kebab
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

naléhavá Pomoc  Vyřešeno

Příspěvekod Kebab » 13 úno 2011 20:22

Ahojte všichni, asi se budete divit. že žádám práve na tomto fórum o takovou to pomoc je to o PC pomoci, ale nenašel jsem nikde jinde tak aktivní Fórum jako zde... Takže k věci je mi 12 let mám vážný problém asi před 3 měsící někdy před Vánocema sem si uvědomil Cobudu dělat, až mí rodiče zemřou .. od té doby si to představuji každou noc i den, od té doby mě je neustále špatně.. pořád pláču prosím o jakoukoliv pomoc, k psychiatrovi se bojím jít, protože psychiatr jim to řekne a mě bude ještě hůř, prosím o pomoc je to den ode dne horší a horší ...
Hraji Call of Duty 4: Modern Warfare, můj profil zde: http://www.gamepark.cz/player.asp?id=1455296 :-*

Reklama
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Re: naléhavá Pomoc

Příspěvekod El Diablo » 13 úno 2011 20:30

Kolik je rodičům? Myslím že na takové otázky je brzo. Každopádně by sis měl s nimi promluvit, určitě by sis jich neměl bát se zeptat. Kdybys měl přeci jenom obavy (IMHO zbytečné) svěř se někoho komu důvěřuješ, pokud možno dospělému, strýci tetě, učiteli, vedoucímu nějakého kroužku. Případně i nějakému duchovnímu.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

AleRx8
člen HW spec týmu
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod AleRx8 » 13 úno 2011 20:41

Ahoj :)
Nejsem psycholog, tudíž mé rady asi nebudou moc podrobné.

Podívej se, je ti 12 let. Nevím, kolik je tvým rodičům, ale až zemřou, tobě bude nějakých minimálně 50 let. Budeš mít manželku, děti, vnoučata a rodiče v tvém životě nebudou hrát moc podstatnou roli. Jejich ztrátu nebudeš tak moc cítit.

Jsem o 2 roky starší než ty, ale občas se mi o takových věcech taky zdá. V mém životě za tu dobu bylo hodně úmrtí. Když jsem byl ještě hodně mladý, tak to byla prababička. To jsem ještě moc nevnímal. Pak ve druhé třídě spolužák, to mě celkem dost zasáhlo. Před několika lety 2.prababička a půl roku poté i praděda. No a nedávno rodinný přítel. Vypadá to hodně tragicky, ale většina úmrtí mělo na svědomí stáří, a když někdo takový zemře, víš, že to prostě jinak nejde. Dohlíží na nás tam někde nahoře. A když si na toho člověka vzpomeneš, tak ti něco většinou vnukne, jak by se v dané situaci zachoval on. Věř mi, bude ti přes padesát, spousta koníčků, přátel, rodina... Ta ztráta nebude tak velká.

Doufám, že jsem ti aspoň trochu pomohl a nic jsem nezhoršil :( Jsi mladý, nezaobírej se takovými věcmi a užívej si dětství!

Pokud ti to ani tak nevyklouzne z hlavy, zachovej se tak, jak píše El Diablo :wink:

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 13 úno 2011 20:43

Já mohu jen doporučit pouze cvokaře, viz. viewtopic.php?f=36&t=63465&p=462872#p462872

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 13 úno 2011 20:43

Běž na http://www.zpovednice.cz tam najdeš spoustu kvalifikovaných lidí :roll: Tvoje problémy bych chtěl mít ....
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Jirka1989
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Jirka1989 » 13 úno 2011 20:44

v poslední době nějak moc nevědomích uživatelů, jestli tobě je 12, tak já jsem papež, se mrkněte na jeho ostatní příspěvky, dodržování pravopisu...prostě to nějak smrdí:) neděláš si náhodou tak srandu?
Někdy se můžu jevit jako rejpal:), ale snažím se takový nebýt...

Veda a technika môžu byť prospešnými prostriedkami pokroku len vo vlastníctve duchovne vyspelej spoločnosti.
Autor neznámý

AleRx8
člen HW spec týmu
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod AleRx8 » 13 úno 2011 20:53

A dobrý pravopis je něco, co by 12ti letý kluk neměl umět? Když jsem si v sedmé třídě zkoušel jen tak z prdele přijímačky na střední, tak mi vyšla známka 3. Proč by to on nemohl mít stejně? Uznávám, že je to celé trošičku divné, ale nemusíš hned podezřívat si myslím...

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 13 úno 2011 20:59

AleRx8, ale vždyť si dělá strandu. Nejde vůbec o pravopis, jenom ten sloh je děsivý, ale slovosled neodpovídá dvanáctiletému dítěti. Už by to měl někdo zamknout.

On tu měl dotaz, který mu nikdo uspokojivě nezodpověděl a tak nyní prudí. :evil:

Jirka1989
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Jirka1989 » 13 úno 2011 21:07

takto nepíše zoufalé dítě...podle stylu a všeho od 15-18 ...:) a navíc, který kluk napsal, že pořád pláče?:-D to je moc na oko, nemyslíte?:)

Veda a technika môžu byť prospešnými prostriedkami pokroku len vo vlastníctve duchovne vyspelej spoločnosti.
Autor neznámý

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 13 úno 2011 21:11

Proč to řešíte? Je to normální EMO (Extrémně Mastná Ofina) a dělá si tu z vás srandu

kebab: Měl by sis najít přítelkyni a nebo začít masturbovat. Pak by tě takové myšlenky přešly :wink:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

AleRx8
člen HW spec týmu
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod AleRx8 » 13 úno 2011 21:18

Měl by sis najít přítelkyni a nebo začít masturbovat. Pak by tě takové myšlenky přešly

Pak by myslel na to, jak se co nejlépe zbavit akné :wink: Ale rada dobrá :lol:

Jirka1989
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Jirka1989 » 13 úno 2011 21:35

:-D dobrá rada nebo najít přítele?:-D

Autor neznámý

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Pomoc s webem
    od Tay » 09 úno 2025 15:53 » v Web-tipy a vaše weby
    5
    20618
    od Tay Zobrazit poslední příspěvek
    10 úno 2025 12:09
  • Pomoc při taktu Příloha(y)
    od ondyN » 14 led 2025 15:53 » v Taktování a další úpravy PC
    2
    6932
    od Dyonysos Zobrazit poslední příspěvek
    14 led 2025 16:19
  • Pomoc s naceněním pc komponent.
    od Mikajl » 02 zář 2024 14:50 » v P: Hardware
    4
    5005
    od Mikajl Zobrazit poslední příspěvek
    12 zář 2024 18:02
  • Pomoc s výběrem herního PC
    od RyeNi » 31 bře 2025 12:00 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    5
    2772
    od Alferi Zobrazit poslední příspěvek
    31 bře 2025 19:37
  • Pomoc s výběrem PC monitoru. Příloha(y)
    od ski1961 » 17 dub 2025 11:17 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    29
    6697
    od windroid2 Zobrazit poslední příspěvek
    22 dub 2025 20:28

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”