naléhavá Pomoc Vyřešeno
naléhavá Pomoc Vyřešeno
Ahojte všichni, asi se budete divit. že žádám práve na tomto fórum o takovou to pomoc je to o PC pomoci, ale nenašel jsem nikde jinde tak aktivní Fórum jako zde... Takže k věci je mi 12 let mám vážný problém asi před 3 měsící někdy před Vánocema sem si uvědomil Cobudu dělat, až mí rodiče zemřou .. od té doby si to představuji každou noc i den, od té doby mě je neustále špatně.. pořád pláču prosím o jakoukoliv pomoc, k psychiatrovi se bojím jít, protože psychiatr jim to řekne a mě bude ještě hůř, prosím o pomoc je to den ode dne horší a horší ...
Hraji Call of Duty 4: Modern Warfare, můj profil zde: http://www.gamepark.cz/player.asp?id=1455296 :-*
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: naléhavá Pomoc
Kolik je rodičům? Myslím že na takové otázky je brzo. Každopádně by sis měl s nimi promluvit, určitě by sis jich neměl bát se zeptat. Kdybys měl přeci jenom obavy (IMHO zbytečné) svěř se někoho komu důvěřuješ, pokud možno dospělému, strýci tetě, učiteli, vedoucímu nějakého kroužku. Případně i nějakému duchovnímu.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj :)
Nejsem psycholog, tudíž mé rady asi nebudou moc podrobné.
Podívej se, je ti 12 let. Nevím, kolik je tvým rodičům, ale až zemřou, tobě bude nějakých minimálně 50 let. Budeš mít manželku, děti, vnoučata a rodiče v tvém životě nebudou hrát moc podstatnou roli. Jejich ztrátu nebudeš tak moc cítit.
Jsem o 2 roky starší než ty, ale občas se mi o takových věcech taky zdá. V mém životě za tu dobu bylo hodně úmrtí. Když jsem byl ještě hodně mladý, tak to byla prababička. To jsem ještě moc nevnímal. Pak ve druhé třídě spolužák, to mě celkem dost zasáhlo. Před několika lety 2.prababička a půl roku poté i praděda. No a nedávno rodinný přítel. Vypadá to hodně tragicky, ale většina úmrtí mělo na svědomí stáří, a když někdo takový zemře, víš, že to prostě jinak nejde. Dohlíží na nás tam někde nahoře. A když si na toho člověka vzpomeneš, tak ti něco většinou vnukne, jak by se v dané situaci zachoval on. Věř mi, bude ti přes padesát, spousta koníčků, přátel, rodina... Ta ztráta nebude tak velká.
Doufám, že jsem ti aspoň trochu pomohl a nic jsem nezhoršil :( Jsi mladý, nezaobírej se takovými věcmi a užívej si dětství!
Pokud ti to ani tak nevyklouzne z hlavy, zachovej se tak, jak píše El Diablo
Nejsem psycholog, tudíž mé rady asi nebudou moc podrobné.
Podívej se, je ti 12 let. Nevím, kolik je tvým rodičům, ale až zemřou, tobě bude nějakých minimálně 50 let. Budeš mít manželku, děti, vnoučata a rodiče v tvém životě nebudou hrát moc podstatnou roli. Jejich ztrátu nebudeš tak moc cítit.
Jsem o 2 roky starší než ty, ale občas se mi o takových věcech taky zdá. V mém životě za tu dobu bylo hodně úmrtí. Když jsem byl ještě hodně mladý, tak to byla prababička. To jsem ještě moc nevnímal. Pak ve druhé třídě spolužák, to mě celkem dost zasáhlo. Před několika lety 2.prababička a půl roku poté i praděda. No a nedávno rodinný přítel. Vypadá to hodně tragicky, ale většina úmrtí mělo na svědomí stáří, a když někdo takový zemře, víš, že to prostě jinak nejde. Dohlíží na nás tam někde nahoře. A když si na toho člověka vzpomeneš, tak ti něco většinou vnukne, jak by se v dané situaci zachoval on. Věř mi, bude ti přes padesát, spousta koníčků, přátel, rodina... Ta ztráta nebude tak velká.
Doufám, že jsem ti aspoň trochu pomohl a nic jsem nezhoršil :( Jsi mladý, nezaobírej se takovými věcmi a užívej si dětství!
Pokud ti to ani tak nevyklouzne z hlavy, zachovej se tak, jak píše El Diablo

-
- Pohlaví:
Já mohu jen doporučit pouze cvokaře, viz. viewtopic.php?f=36&t=63465&p=462872#p462872
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Běž na http://www.zpovednice.cz tam najdeš spoustu kvalifikovaných lidí
Tvoje problémy bych chtěl mít ....

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
v poslední době nějak moc nevědomích uživatelů, jestli tobě je 12, tak já jsem papež, se mrkněte na jeho ostatní příspěvky, dodržování pravopisu...prostě to nějak smrdí:) neděláš si náhodou tak srandu?
Někdy se můžu jevit jako rejpal:), ale snažím se takový nebýt...
Veda a technika môžu byť prospešnými prostriedkami pokroku len vo vlastníctve duchovne vyspelej spoločnosti.
Autor neznámý
Veda a technika môžu byť prospešnými prostriedkami pokroku len vo vlastníctve duchovne vyspelej spoločnosti.
Autor neznámý
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
A dobrý pravopis je něco, co by 12ti letý kluk neměl umět? Když jsem si v sedmé třídě zkoušel jen tak z prdele přijímačky na střední, tak mi vyšla známka 3. Proč by to on nemohl mít stejně? Uznávám, že je to celé trošičku divné, ale nemusíš hned podezřívat si myslím...
-
- Pohlaví:
AleRx8, ale vždyť si dělá strandu. Nejde vůbec o pravopis, jenom ten sloh je děsivý, ale slovosled neodpovídá dvanáctiletému dítěti. Už by to měl někdo zamknout.
On tu měl dotaz, který mu nikdo uspokojivě nezodpověděl a tak nyní prudí.
On tu měl dotaz, který mu nikdo uspokojivě nezodpověděl a tak nyní prudí.

takto nepíše zoufalé dítě...podle stylu a všeho od 15-18 ...:) a navíc, který kluk napsal, že pořád pláče?:-D to je moc na oko, nemyslíte?:)
Autor neznámý
Autor neznámý
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Proč to řešíte? Je to normální EMO (Extrémně Mastná Ofina) a dělá si tu z vás srandu
kebab: Měl by sis najít přítelkyni a nebo začít masturbovat. Pak by tě takové myšlenky přešly
kebab: Měl by sis najít přítelkyni a nebo začít masturbovat. Pak by tě takové myšlenky přešly

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Měl by sis najít přítelkyni a nebo začít masturbovat. Pak by tě takové myšlenky přešly
Pak by myslel na to, jak se co nejlépe zbavit akné

Autor neznámý
Autor neznámý
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 20618
-
od Tay
Zobrazit poslední příspěvek