Ahoj
Chtel bych si do kompu dat nejakou herni grafickou kartu max do 4500 Kč. Mam 400W zdroj a tuhle zakladni desku http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=945GCM-S
Předem dik za odpovedi.
Grafika do pc
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Grafika do pc
Taky by se hodilo napsat co máš za procesor.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
MB hrozná, dodej ten procesor a, což je možná ještě důležitější, více info o zdroji.
Do 4,5k by si s trochou štěstí mohl sehnat i 6870, čímž by si dostal nejvyšší možný výkon za daný peníz. Pokud by se nepoštěstilo, tak uvažuj nad GTX 460 či 6850, výkonem jsou na tom obdobně..
Do 4,5k by si s trochou štěstí mohl sehnat i 6870, čímž by si dostal nejvyšší možný výkon za daný peníz. Pokud by se nepoštěstilo, tak uvažuj nad GTX 460 či 6850, výkonem jsou na tom obdobně..

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
takže procesor:DualCore Intel Pentium E5200, 2500 MHz (12.5 x 200)
A zdroj: Alaxpower Px-400
Doufám že to stačí o tom zdroji už toho vic nevim.
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Úno 2011 18:16) ---
stačí to?
A zdroj: Alaxpower Px-400
Doufám že to stačí o tom zdroji už toho vic nevim.
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Úno 2011 18:16) ---
stačí to?
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
E5200 by žádnou z jmenovaných GK neměl nějak extra brzdit. 68xx jsou na tom se spotřebou obdobně jako předchozí řada 58xx, čili by je měl utáhnout i ten Tvůj 400W noname zdroj - bůh ví, co to je vlastně zač. Řekněme, že sestava s 6850 si v zátěži vezme do 310-320W, s 6870 by to bylo o cca. 15-20W více. Na GTX 460 raději rovnou zapomeň, tam se to může šplhat až k 360-370W. Čili ti poradím neriskovat a jít do 6850 s tím, že to, co ti zbyde, si dáš stranou a až k tomu něco přibude, zainvestuješ do kvalitního zdroje. Každopádně, že ti GK utáhne bez padání ti nikdo na 100% nezaručí. Mnohými je tato součástka hodně opomíjená a snaží se na ní šetřit, což se ale může hezky vymstít. Přeci jen tě při troše štěstí může během chvilky připravit o celé Pc. Nepodceňuj to.. 

A co kdyz si koupim tenhle zdroj: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=72911
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Úno 2011 18:56) ---
jo a mohl by si mi poslat konkrétní typ
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Úno 2011 18:56) ---
jo a mohl by si mi poslat konkrétní typ
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Evolve nebrat.Nejsou to dobré zdroje.Když už,tak vem tenhle Seasonic 500W . K tomu GeForce GTX460 nebo Radeon 6850.
Nejlepší volbou pak bude tato http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=78700
Nejlepší volbou pak bude tato http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=78700
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
OT:
Kde to berete? Já ji mám v OC verzi u AvP benchmarku při 1920*1200 jsem byl na maximu 260-270W?
Spyke píše:Na GTX 460 raději rovnou zapomeň, tam se to může šplhat až k 360-370W.
Kde to berete? Já ji mám v OC verzi u AvP benchmarku při 1920*1200 jsem byl na maximu 260-270W?
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Z testů, záleží především na zbytku sestavy, ale také na hře, kde to měříš. Proto se hodnoty třeba liší od těch Tvých, navíc když máš i5. Myslíš, že si snad z hlavy pamatuji kolik žere taková E5200? 
Litl: Samozřejmě záleží na sumě, kterou do ní můžeš vrazit, aby ti zbylo i na zdroj. Dobře, že ses rozhodl pořídit si nový. Cyclone je dostačující verze, za ten peníz. Samosebou, čím více budeš moci investovat, tím lepší kartu získáš - stačí koukat po OC verzích, na trhu jich je požehnaně, ale výrobci si to také nechají zaplatit.

Litl: Samozřejmě záleží na sumě, kterou do ní můžeš vrazit, aby ti zbylo i na zdroj. Dobře, že ses rozhodl pořídit si nový. Cyclone je dostačující verze, za ten peníz. Samosebou, čím více budeš moci investovat, tím lepší kartu získáš - stačí koukat po OC verzích, na trhu jich je požehnaně, ale výrobci si to také nechají zaplatit.
Hmm, tak to vypadá že začnu šetřit. Ale přece jen si pořád nejsem jist jakou koupit. Taky by mě zajímalo jak vlastně poznám jestli mi to bude fungvat na compu. Záleží je na zdroji a na procesoru nebo i na základní desce či na něčem ještě jinem.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jen u tý GF460 si dej pozor na dobrý větrání skříně. Já měl HDD před grafikou a ta je nepěkně zahřívala. Pak jsem dal koš s HDD mimo a už je to ok. Možná to platí i pro další výkonnější grafiky co vyfukují horký vzduch i do skříně.
Já mám taky OC verzi, ale netuším, kolik můj počítač bere. Watmetr mám, ale došla v něm baterka a ještě jsem nekoupil novou. Jinak běžná verze GF460GTX by měla mít maximální odběr 160W.
Kde to berete? Já ji mám v OC verzi ....
Já mám taky OC verzi, ale netuším, kolik můj počítač bere. Watmetr mám, ale došla v něm baterka a ještě jsem nekoupil novou. Jinak běžná verze GF460GTX by měla mít maximální odběr 160W.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3250
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
07 úno 2025 17:00
-
- 0
- 1901
-
od TomoMoto
22 srp 2024 07:33
-
-
Grafika z bazaru cena cca 2-3000 Kč Příloha(y)
od michal84 » 15 bře 2025 14:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 38
- 14476
-
od michal84
11 dub 2025 10:54
-
-
-
bitmapová grafika - úprava fotografií, retuše, filtry.
od zuzana3 » 10 kvě 2025 11:32 » v Design a grafické editory - 2
- 5096
-
od zuzana3
10 kvě 2025 17:31
-