Díky.
  Díky.Dr. Watson32
- 
				Krtek
- nováček
- Pohlaví:  
- Stav:
Dr. Watson32
Ahoj toto se mi spouští po každým startu woken a nejde stopnout, hned se pustí znova. Neví někdo jak se to ho zbavit?   Díky.
  Díky.

Díky.
  Díky.- 
				Krtek
- nováček
- Pohlaví:  
- Stav:
Jo sorry je to Gatesovo dítko XP profi. Problémy nastaly s instalací longhorn packu (asi). Poté přišel problém s firewallem. Tak jsem ho odinstaloval a nainstaloval kerio, zatím jsem používal Saegate. A dobrý Watson je pryč  ale nechápu to proč. Hlavně mě bral 100% času procesoru a to mě štvalo.
  ale nechápu to proč. Hlavně mě bral 100% času procesoru a to mě štvalo. 
To by bylo, ale co jsem odklikal pravidla pro komunikaci v internetu pro Kerio tak jsem poprvé viděl v XP modrou smrt. Co myslíte má to cenu držet systém při životě Nebo radši format C:???
  Nebo radši format C:???

To by bylo, ale co jsem odklikal pravidla pro komunikaci v internetu pro Kerio tak jsem poprvé viděl v XP modrou smrt. Co myslíte má to cenu držet systém při životě
 Nebo radši format C:???
  Nebo radši format C:???- liborek
- Level 5.5 
- Pohlaví:  
- Stav:
Už se mi zamodralo párkrát a naposled zrovna včera.Mám pořád Winy už bez přerušení skoro dva roky  Párkrát už jsem měl sakra namále.Už se to množí častěj/tedy různý padání,včetně modré/je to přece už dlouho,ale pořád se mi jaksi nechce.Přitom někdy těmi opravami a vylízáváním se strávím víc času než reinstalem
 Párkrát už jsem měl sakra namále.Už se to množí častěj/tedy různý padání,včetně modré/je to přece už dlouho,ale pořád se mi jaksi nechce.Přitom někdy těmi opravami a vylízáváním se strávím víc času než reinstalem  Ale to je jaksi nečekané,když si ,představím novou inst.a těch programů,než jsem to vyladil.Brrrr.
 Ale to je jaksi nečekané,když si ,představím novou inst.a těch programů,než jsem to vyladil.Brrrr.
/Ikdyž je fakt,že už je to víc rozladěný ,jak vyladěný /
 /

Párkrát už jsem měl sakra namále.Už se to množí častěj/tedy různý padání,včetně modré/je to přece už dlouho,ale pořád se mi jaksi nechce.Přitom někdy těmi opravami a vylízáváním se strávím víc času než reinstalem
 Párkrát už jsem měl sakra namále.Už se to množí častěj/tedy různý padání,včetně modré/je to přece už dlouho,ale pořád se mi jaksi nechce.Přitom někdy těmi opravami a vylízáváním se strávím víc času než reinstalem  Ale to je jaksi nečekané,když si ,představím novou inst.a těch programů,než jsem to vyladil.Brrrr.
 Ale to je jaksi nečekané,když si ,představím novou inst.a těch programů,než jsem to vyladil.Brrrr.
/Ikdyž je fakt,že už je to víc rozladěný ,jak vyladěný
 /
 /- 
				Krtek
- nováček
- Pohlaví:  
- Stav:
Mám zálohu v acronisu, ale to je pouze čistý systém a nějaký blbůstky, ale to bych si nepomohl. Asi ho nechám provozem zestárnout a potom umřít. Asi to není klasika ta modrá. Má to vždy návaznost na potvrzení pravidla v keriu. Něco to vypíže a pak mám asi minutu na to abych si to opsal a potom se to restartuje, bohužel jsem to nestih. Je to něco ve smyslu, že systém win zabránil další činnosti bla, bla, pak to napíše asi klíč z registru nebo co a a jestli, že to vidím poprvé tak můžu restartovat a nějakej soubor to napsalo, ale nepamatuju se. Než jsem našel tužku bylo resetlo   . Už to udělalo dvakrát. AD-Aweare mi našel nějakýho šmejda tak ještě uvidíme.
 . Už to udělalo dvakrát. AD-Aweare mi našel nějakýho šmejda tak ještě uvidíme.   Zatím to je v klidu.
  Zatím to je v klidu.

. Už to udělalo dvakrát. AD-Aweare mi našel nějakýho šmejda tak ještě uvidíme.
 . Už to udělalo dvakrát. AD-Aweare mi našel nějakýho šmejda tak ještě uvidíme.   Zatím to je v klidu.
  Zatím to je v klidu.- liborek
- Level 5.5 
- Pohlaví:  
- Stav:
Hel tak s tím Keriem jsem to řešil poslední tři dny./Dotazy jsou nedávno vložené i zde/měl jsem kerio starý snad dva roky a nikdy jsem ho neaktualizoval a tak mě napadlo dát tam novější verzi.Hotovo tři dny jsem se s tím trápil,včetně těch modrých hlášek.Nebo mě něco nejelo,něco jelo.....No a ty tři dny jsem se s ním nemohl domluvit.To starý už jsem nikde nesehnal,dával jsem tam různý verzea buď nešlo to nebo ono, nebo/viz.výše/ při povolování  buch modro!Tak jsem s tím,na radu zde, sekl a dnes jsem namontoval Ashampoo Firewall a klid.Tedy trochu jsem se zapotil http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=9892 ,ale nakonec vše dobře dopadlo.
Nevím ,možná to bylo ve mě,ale s tím starším jsem neměl nikdy ani nejmenší problém a najednou to nešlo.Možná je vina na obou stranách,ale nepřišel jsem na to jak ho zprovoznit pořádně.

Nevím ,možná to bylo ve mě,ale s tím starším jsem neměl nikdy ani nejmenší problém a najednou to nešlo.Možná je vina na obou stranách,ale nepřišel jsem na to jak ho zprovoznit pořádně.
- Jidhash
- Tvůrce článků
- 
		Level 4

- Pohlaví:  
- Stav:
Jak na torrenty
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
						Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
- 
				Krtek
- nováček
- Pohlaví:  
- Stav:
Já keria nepoužíval z toho důvodu, že jsem na něm nerozchodil sdílení internetu.  Šlo mi to pouze u saegatu a nortona. Odinstalací seagatu jsem vyřešil toho Watsona a norton děsně brzdí počítač. Mám trochu nedostatek RAMek (256). Snad o vánocích
  Šlo mi to pouze u saegatu a nortona. Odinstalací seagatu jsem vyřešil toho Watsona a norton děsně brzdí počítač. Mám trochu nedostatek RAMek (256). Snad o vánocích  

. Teď jak tam Jidash hodil ten link tak koukám že to bylo asi na modrý smrti DRWTSN.exe akorát bez tý 32, ale tohle v systému taky existuje.
 . Teď jak tam Jidash hodil ten link tak koukám že to bylo asi na modrý smrti DRWTSN.exe akorát bez tý 32, ale tohle v systému taky existuje.

Šlo mi to pouze u saegatu a nortona. Odinstalací seagatu jsem vyřešil toho Watsona a norton děsně brzdí počítač. Mám trochu nedostatek RAMek (256). Snad o vánocích

. Teď jak tam Jidash hodil ten link tak koukám že to bylo asi na modrý smrti DRWTSN.exe akorát bez tý 32, ale tohle v systému taky existuje.Zpět na “Windows 11, 10, 8...”