Omylem Fotky smazane HDD ! Vyřešeno
Omylem Fotky smazane HDD ! Vyřešeno
Obnovil jsem data na HDD pomoci programu GetDataBack ,, ale fotky jpg mi ani jedna nejde otevrit,,to je jediny co bych nutne potreboval a neni jich malo, dovolena ,narozeniny a tak dale.Bude jeste nejaka sance se o to pokusit jinym programem ,HDD byl formatovany,, ktery je lepsi nez ,,GetDataBack,, dekuji za kazdou pomoc.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Omylem Fotky smazane HDD !
Od tohoto programu nečekej divy... pokud nemáš plnou verzi...
Nejlepší program na obnovu fotek co znám je PhotoRescue Professional..
Co tím myslíš, že HDD byl formátovaný? Chceš jako obnovit data ze sformátovaného disku?
Zkus pohledat heslo "unformat" ... jistě jsou na to nástroje...
Nejlepší program na obnovu fotek co znám je PhotoRescue Professional..
Co tím myslíš, že HDD byl formátovaný? Chceš jako obnovit data ze sformátovaného disku?
Zkus pohledat heslo "unformat" ... jistě jsou na to nástroje...
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud jsi ty fotky obnovil na disk, na kterém byly původně, tak se s nimi předem rozluč. Obnovovat musíš vždy na jiný disk! Vyzkoušej program R-Studio, ten mě vždy zachránil, ale není freeware
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Ne smazany HDD jsem mel jako secundar ,stoho jsem cetl data a ukladal na hlavni C: ,ktery byl spusteny system XP. Pokusim se jeste o to !
Pak dam vedet jak jsem pochodil.Zatim diky za napady.
Pak dam vedet jak jsem pochodil.Zatim diky za napady.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus program Recuva
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Zadej do Google výraz "data recovery" a pak již zkoušej programy, které ti to vyplivne. Budou jich tisíce a určitě nakonec uspěješ. Jednou jsem objevil soft, který byl naprosto dokonalý v obnovování dat, ale bohužel jediné co již o něm vím, že pochází z linuxové komunity.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Trošku spam ne?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mě hodně pomoh File Scavenger. Je ale bohužel placený. Místo obnovy jen nepřehledný hromady dat mě vytáh i původní adresářovou strukturu. A to právě poté, co mě bratr omylem zrušil oddíly na hdd a spousta obnovovacích programů si na tom vylámala zuby.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Myslím, že po roce se s tím uživatel již nějak popral. Ať už smířením se s faktem, že o ně přišel, nebo jejich úspěšnou obnovou. Proto označuji za vyřešené.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 18
- 4912
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
27 čer 2024 23:25
-
- 0
- 4049
-
od Kincl6
05 srp 2024 19:45
-
-
Bitová kopie poškozené SD karty - náhledy OK, fotky ne Příloha(y)
od simio.simsoft » 18 pro 2024 21:59 » v Problémy s hardwarem - 1
- 2752
-
od petr22
18 pro 2024 23:15
-
-
-
Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 4303
-
od petr22
05 kvě 2025 14:38
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”