Zdravím vás všechny.
Mám asi malej problém.
Mám Usb DVB-T Receiver a když si stáhnu film z TV tak ho mám ve formatu MPEG2,ale chtěl bych ho převést do AVI souboru.
Znáte nějakej program??Předem děkuji za vaší pomoc.
PS: Daji se vystřihovat reklamy z filmu?A jaký je jednoduchej program na vystřihovaní reklam z filmu? Děkuji za odpověď.
Usb DVB-T Receiver MPEG2 do AVi??
Re: Usb DVB-T Receiver MPEG2 do AVi??
1) Film si z TV nestahuješ
2) DVDx
3) Virtual Dub MPEG-2 1.6.19
2) DVDx
3) Virtual Dub MPEG-2 1.6.19
Doslova nestahuji!!!!!
Ale nahraji si ho do Počitače.Jak ho mám předělat do souboru AVI???
A da se z toho filmu vystřihnout reklamy?
Předem děkuji za dvě kladné odpovědi.
Ale nahraji si ho do Počitače.Jak ho mám předělat do souboru AVI???
A da se z toho filmu vystřihnout reklamy?
Předem děkuji za dvě kladné odpovědi.
-
- Pohlaví:
Free http://www.slunecnice.cz/sw/format-factory/
Reklamy se dají vystříhat v každém videoeditoru, osobně používám Pinnacle Studio, ale tyto programy jsou placené, nicméně pokud to s nahráváním z TV karty myslíš vážně, pak se koupě vyplatí.
Reklamy se dají vystříhat v každém videoeditoru, osobně používám Pinnacle Studio, ale tyto programy jsou placené, nicméně pokud to s nahráváním z TV karty myslíš vážně, pak se koupě vyplatí.
A jak je to stím převodem do AVI?
tv KARTU MÁM,ALE KDYŽ SI NAHRAJI NĚJAKEJ FILM Z tv TAK TŘŘO ZABIRÁ 3gIGA,Kdybych ho sestřihal bez těch reklam a převedl do AVI souboru tak jsem spokojen.
Ten program Pinacle Studio je dobrej a v češtině?A je to lechké stím vystřihavat ty reklamy?
Hlavně ten převod do AVI,prosííím.
tv KARTU MÁM,ALE KDYŽ SI NAHRAJI NĚJAKEJ FILM Z tv TAK TŘŘO ZABIRÁ 3gIGA,Kdybych ho sestřihal bez těch reklam a převedl do AVI souboru tak jsem spokojen.
Ten program Pinacle Studio je dobrej a v češtině?A je to lechké stím vystřihavat ty reklamy?
Hlavně ten převod do AVI,prosííím.
-
- Pohlaví:
Ten převod jsem výše doplnil. Je to jednoduché, jenom si vybereš výstupní parametry a cílovou složku a už to jede. Výše je screen.
To stříhání v Pinnacle je taky brnkačka a je to česky. Jenom musíš počítat, že zpočátku to bude chvíli trvat, ale to se naučíš.
Není problém sem napsat, anebo přímo mně a já ti pak poradím, třeba i přes ICQ.
To stříhání v Pinnacle je taky brnkačka a je to česky. Jenom musíš počítat, že zpočátku to bude chvíli trvat, ale to se naučíš.
Není problém sem napsat, anebo přímo mně a já ti pak poradím, třeba i přes ICQ.
Ten program FormatFactory je fakt dobrej!!!! Už jsem ho skusil a převod do AVI je fakt dobrej a dobré kvalitě.Teď stahuji Pinnacle Studio 10
Tak jsem zvědavej jestly vystřihavaní reklam je taky tak jednoduchý!!!
Jinač děkuji ti za rady,jak budu mít nějakej problém tak ti napišu nebo se domluvime na skype.
Ještě jednou díík.
Tak jsem zvědavej jestly vystřihavaní reklam je taky tak jednoduchý!!!
Jinač děkuji ti za rady,jak budu mít nějakej problém tak ti napišu nebo se domluvime na skype.
Ještě jednou díík.

-
- Pohlaví:
Jak jsem psal, ty reklamy jsou taky jednoducý, jenom je to pracný.
V podstatě se ten projekt načte do Pinnacle a dole se ti zobrazí snímky, ty jenom n nepotřebné snímky označíš a deletuješ, občas musíš i nějakej snímek rozpůlit a je to vše, pak to uložíš už sestříhané anebo rovnou vypálíš.
V podstatě se ten projekt načte do Pinnacle a dole se ti zobrazí snímky, ty jenom n nepotřebné snímky označíš a deletuješ, občas musíš i nějakej snímek rozpůlit a je to vše, pak to uložíš už sestříhané anebo rovnou vypálíš.
-
- Pohlaví:
Toto jsi měl stáhnout: viewtopic.php?f=96&t=64602
Nevím co v tom hledáš, na všechny otázky jsem odpověděl, ale ještě jsi neviděl Google, aby jsi mnou uvedené programy našel. Virtual Dub MPEG-2 1.6.19 je na reklamy určitě jednodušší a na Netu máš i návod.
-
- Pohlaví:
Pokud chce free, pak Virtual Dub MPEG-2 je dobrá volba, pokud by ovšem z filmů nechtěl později dělat DVD.
Blue Spirit píše:Jak jsem psal, ty reklamy jsou taky jednoducý, jenom je to pracný.
Zdarec.Tak že,stahnul jsem a nalicencoval jsem Pinacle Studio 10 a je v češtině.
Pak jsem tam vyskoušel nějakej film,tak jsem ho rozkouskoval na různé sekvence,a nakonec jsem ho uložil do formatu AVI.
Tak že díky tomu programu zbavím TV Reklamy a pak ten program to sám převede do AVI souboru.
Jsem sním spokojen!!
Ale jsem zvědavý jak stahnu film jak vyřežu ty reklamy,ale podle mně je to fakt jednoduché a převod do AVI taky super!Dva problémy jsou vyřešeny díky jednomu programu!!
Díky ti moc za radu!!Jsem ti vděčen!!!!!
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”