Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám. Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Jsem v tom střihaní a převodu nováček. Koupil jsem si USB DVB-T a tak nahravám z TV různé filmy.Z ČT1 filmy jsou v pohodě,ale z TV NOVA tam jsou samé reklamy,však to znáte!
A tak jsem chtěl právě vystřihavát reklamy a převést to do AVI souboru.Když si nahraji film z TV tak to má 2 až skoro 4giga,ale jak to převedu do AVI tak je to ohodně menší a vyjde mi dost filmu na DVD.
Tak právě kvuly tomu jsem to zhaněl.Jinač by mi byla na prd ta USB DVB-T karta.
Ale doporučuji ji všem tu USB DVB-T kartu,Já mám značky SENCOR SDB501T
Koupil jsem Pinnacle studio 14, jede na 64win7 a naprostá spokojenost, jenom se jednou za čas zhroutí ale pak ho načteš do původního stavu. Jinak na jejich webu je zkušební myslím 30denní verze, tak zkus a potom se rozhodni. Nejmenší soubor mám v MPEG-4.
Pořidil jsem si starší Pinnacle 12 org za párt kaček i z licencí.
Tak že mám stejný problém.Když si nahraji film z TV tak to má přez 3GB Pak ten film vystřihám aby byl bez reklam a dám ho do AVI souboru a stejně to má přez 2,60GB a je to už v AVI souboru.
Jak to mám udělat abi ten film mněl třeba 700mega? Kamoš má jedno DVD a na tom má asi 10Filmů ve formátu AVI. Tak že podle mně ten AVI soubor musí se nějak zmenšit!!! Poraďte prosíím.
Vždyť jsem ti na to už výše odpovídal. FormatFactory, tam si to převeď třeba do DivX a máš z toho 700Mb. Jsou i jiné formáty, které to ještě více zkomprimují, ale pak to nepůjde přehrávat na klasických přehrávačích, ale jenom v PC.