Nenainstaluje mi ziaden Antivirak(všetko prečistene)
Re: Nenainstaluje mi ziaden Antivirak(všetko prečistene)
to uz som skusal aj predtym ten avg remover takisto aj teraz ci uz v nudzovom alebo klasickom rezime...nic sa nedeje avg mam stale na ploche aj v jednotke C ale ked kliknem na odinstalovat proste pocitac nereaguje...:(
Zkus ještě třeba Revo uninstaler. Nebo posunout obnovu systému ještě o pár dní.
takze posunul som aj obnovu skusal som to z roznymi datumamy ked som to skusal odinstalovat a vycistit s programom revo uninstaler tak mi to stale niekde pred koncom proste sekne a nic sa nedeje dalej...neviem co s tym mam uz robit proste na nic to nereaguje mam pocit akokeby to bolo zabetonovane alebo co:(
-
- Pohlaví:
Snad se Bledulka nebude zlobit, když se do toho skromně vložím s krkolomným nápadem. Ty registry jsou dost pošramocené a zatím standardní věci nepomáhají.
Proto bych na to šel takto.
Nainstaloval bych Total Uninstal. Ten sleduje instalaci programu a eviduje všechny záznamy v registrech. Po spuštění odinstalace všechno odstraní.
Pak bych zkusil znovu nainstalovat AVG - otázka zda to půjde.
Následně bych to přes Total Uninstal odinstaloval a doufal že ssebou vezme i ty staré zbytečnosti a chyby.
Pokud se to AVG znovu nainstalovat nepodaří, přesto bych to zkusil přes TU odinstalovat.
Druhá možnost je manuální úprava registru.
Start - Spustit - /tam napsat regedit/ a postupně vyhledat vše co patří k AVG a odstranit. Určitě nenajdeš vše, ale tento problém s odinstalací může způsobovat jenom jedna určitá chyba a naděje na úspěch je celkem veliká.
Jako příklad uvádím Avast.
Proto bych na to šel takto.
Nainstaloval bych Total Uninstal. Ten sleduje instalaci programu a eviduje všechny záznamy v registrech. Po spuštění odinstalace všechno odstraní.
Pak bych zkusil znovu nainstalovat AVG - otázka zda to půjde.
Následně bych to přes Total Uninstal odinstaloval a doufal že ssebou vezme i ty staré zbytečnosti a chyby.
Pokud se to AVG znovu nainstalovat nepodaří, přesto bych to zkusil přes TU odinstalovat.
Druhá možnost je manuální úprava registru.
Start - Spustit - /tam napsat regedit/ a postupně vyhledat vše co patří k AVG a odstranit. Určitě nenajdeš vše, ale tento problém s odinstalací může způsobovat jenom jedna určitá chyba a naděje na úspěch je celkem veliká.
Jako příklad uvádím Avast.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkoušel jsi Avast 6 nainstalovat při odpojení od sítě a vypnutém fiewatu?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
AVG dělá v tomhle hroznéproblémy, špatně se odinstalovává, navíc při manuálním mazání stačí nechat kousek v registru, a už nejde internet.
AVAst ani AVG znovu určitě nainstalovat nepujdou.
Zkusíme to smazat ručně? Ale je tu riziko, že nepujde síť, že se to někde prostě sekne, možná i naboření systému. (který už ale asi stejně nabořený je)
AVAst ani AVG znovu určitě nainstalovat nepujdou.
Zkusíme to smazat ručně? Ale je tu riziko, že nepujde síť, že se to někde prostě sekne, možná i naboření systému. (který už ale asi stejně nabořený je)
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Co se týče removeru - je potřeba vybrat správnou bitovou verzi
http://www.avg.com/cz-cs/stahnout-nastroje
první nebo druhý odkaz dle OS. Po spuštění se zobrazí konzolové okno s varováním a je nutné ho potrvdit - poté dojde k odebrání AVG a vynucenému restartu
Pokud stále nepůjde instalovat AVG, poprosil bych Vás o nahraní těchto souborů (juknu na ně večer a dám vědět kde je zakopanej pes) třeba na ulozto nebo rapidshare:
A) log z AVGRemoveru (vytváří se tam kde byl AVGRemover uložen a odkud byl spuštěn)
B) instalační logy ze složky "Logs" z tohoto umístění:
C:\ProgramData\MFAData\
(hlavně msi logy - ty maj víc infa, mfa logy)
C) registrovanou e-mailovou adresu pro dohledaní v databázi - následně ověřím jestli je chyba opravdu v licenci (jak vypisuje instalator) nebo někde jinde.
http://www.avg.com/cz-cs/stahnout-nastroje
první nebo druhý odkaz dle OS. Po spuštění se zobrazí konzolové okno s varováním a je nutné ho potrvdit - poté dojde k odebrání AVG a vynucenému restartu
Pokud stále nepůjde instalovat AVG, poprosil bych Vás o nahraní těchto souborů (juknu na ně večer a dám vědět kde je zakopanej pes) třeba na ulozto nebo rapidshare:
A) log z AVGRemoveru (vytváří se tam kde byl AVGRemover uložen a odkud byl spuštěn)
B) instalační logy ze složky "Logs" z tohoto umístění:
C:\ProgramData\MFAData\
(hlavně msi logy - ty maj víc infa, mfa logy)
C) registrovanou e-mailovou adresu pro dohledaní v databázi - následně ověřím jestli je chyba opravdu v licenci (jak vypisuje instalator) nebo někde jinde.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Na stránkách Avastu je program k odinstalování Avastu (aswclear.exe). Tento program je třeba stáhnout na plochu a restartovat PC do nouzového režimu a pak spustit uvedený program. Restartovat do normálního režimu. Po odinstalování jsem ještě spustil Ccleaner a vše vyčistil a pak znovu instaloval nejnovější verzi 6, zaregistroval a vše bez problémů.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
odinstaloval som tentoraz AVG s programom Total uninstal kedze som si skusil stiahnut avast pre zmenu mi vypisalo toto:
02.03.2011 18:17:12 general: Started: 02.03.2011, 18:17:12
02.03.2011 18:17:12 general: Running setup_ais-3e8 (1000)
02.03.2011 18:17:12 system: Operating system: Windows 7 ver 6.1, build 7600, sp 0.0 SERVER
02.03.2011 18:17:12 system: Memory: 38% load. Phys:1211128/1958776K free, Page:3171932/3917552K free, Virt:2041120/2097024K free
02.03.2011 18:17:12 system: Computer WinName: KRUCIFIX-PC
02.03.2011 18:17:12 system: Windows Net User: Krucifix-PC\Krucifix
02.03.2011 18:17:12 general: Cmdline: /sfx /sfxstorage "C:\Users\Krucifix\AppData\Local\Temp\_av_sfx.tm~a03352" /brandcode "A" /srcpath "C:\Users\Krucifix\DOWNLO~1" /sfxname "setup_av_free"
02.03.2011 18:17:12 general: DldSrc set to sfx
02.03.2011 18:17:12 general: Old version: ffffffff (-1)
02.03.2011 18:17:12 registry: Deleted registry: Software\AVAST Software\Avast\UpdateReady
02.03.2011 18:17:12 general: Install check: SetupVersion does NOT exist
02.03.2011 18:17:12 general: SGW32AIS::CheckIfInstalled set m_bAlreadyInstalled to 0
02.03.2011 18:17:12 registry: Get registry: Software\Microsoft\Internet Explorer\Version=8.0.7600.16385
02.03.2011 18:17:12 general: Error:Your operating system does not meet the requirements. This edition of avast! cannot be installed on Windows Server.
02.03.2011 18:17:12 general: Started: 02.03.2011, 18:17:12
02.03.2011 18:17:12 general: Running setup_ais-3e8 (1000)
02.03.2011 18:17:12 system: Operating system: Windows 7 ver 6.1, build 7600, sp 0.0 SERVER
02.03.2011 18:17:12 system: Memory: 38% load. Phys:1211128/1958776K free, Page:3171932/3917552K free, Virt:2041120/2097024K free
02.03.2011 18:17:12 system: Computer WinName: KRUCIFIX-PC
02.03.2011 18:17:12 system: Windows Net User: Krucifix-PC\Krucifix
02.03.2011 18:17:12 general: Cmdline: /sfx /sfxstorage "C:\Users\Krucifix\AppData\Local\Temp\_av_sfx.tm~a03352" /brandcode "A" /srcpath "C:\Users\Krucifix\DOWNLO~1" /sfxname "setup_av_free"
02.03.2011 18:17:12 general: DldSrc set to sfx
02.03.2011 18:17:12 general: Old version: ffffffff (-1)
02.03.2011 18:17:12 registry: Deleted registry: Software\AVAST Software\Avast\UpdateReady
02.03.2011 18:17:12 general: Install check: SetupVersion does NOT exist
02.03.2011 18:17:12 general: SGW32AIS::CheckIfInstalled set m_bAlreadyInstalled to 0
02.03.2011 18:17:12 registry: Get registry: Software\Microsoft\Internet Explorer\Version=8.0.7600.16385
02.03.2011 18:17:12 general: Error:Your operating system does not meet the requirements. This edition of avast! cannot be installed on Windows Server.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Stahuješ nesprávnou verzi Avastu a to pro WinServer!
mam windows 7 professional tak aku verziu mam stiahnut? avg,nod32,avast,avira nejde mi nic takze neviem ci mam nejaku specialnu verziu...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Viz: http://www.avast.com/cs-cz/free-antivirus-download a stáhnout verzi 6 Free Antivirus.
Edit:Zde je program na odinstalování: http://www.avast.com/uninstall-utility (Odinstalační nástroj)
Edit:Zde je program na odinstalování: http://www.avast.com/uninstall-utility (Odinstalační nástroj)
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”