Kopírování DVD
Kopírování DVD
Mám takový problém. Mám DVD vypalovačku Pioneer DVR-109. Mám na jednom DVD+R film a chci ho pomocí nera zkopírovat na druhé DVD-R.Dám kopírovat disky.Film z DVD+R se načte do kompu a když vložím prázdné DVD-R tak to začne dělat zahajovací stopu a potom to napíše Chyba zápisu a DVD je nepoužitelné. Přitom vypalovačka normálně vypaluje CD a i DVD ale když použiji funkci nera kopírovat disky tak to vždycky udělá tohle. Možná je to tím že to zkouším pálit na DVD-R od SONY ale nevím. Joa to DVD co se snažím zkopírovat není žádná originálka.Je to už jednou pálené DVD.Předem všem děkuju za pomoc.
Asus M51 Sr, 3 GB RAM , C2D T8100, ATI Mobility Radeon 128 MB, 250 GB disk
- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nevim, ale co se týče Nera, mám s kopírováním DVD taky problémy. Mě to zas píše hlášku, abych vložil originální DVD. A nejedná se o originální jako "originál". Protože i po vložení originálního DVD (rozuměj nepřepalovaného) mi tato hláška vyskočí. Nejspíš se jedná o nějakou mouchu Nera. Ale nijak hlouběji jsem po tom nepátral, to přiznám. Prostě to DVD nejdřív zkopíruju na disk a vypálím z něj. Vím, je to zdlouhavé. Kdyžtak to zkus přes CLONE CD. Někdo mi to doporučil, ale nezkoušel jsem to ještě. Prý to umí jak CD tak DVD (?).
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
S úspěchem používám DVD FAB Decrypter.Nero mě tohle vypisovalo taky,ale co je FAB Decrypter v nové verzi tak používám ten.Navíc je volně ke stažení.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Taky řešení... na ten sem nějak zapomněl...
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Už sem tu četl bohužel nevím kde to bylo Bordel v neru způsobuje nějaká hra nebo spíš její fragment bohužel nyní nemám dostatek času na dohledání. Sori 

Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Ten problém co popisuje jsem měl s Nerem taky a v PC nemám jedinou hru.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
i mě v tomhle nero párkrát vypeklo
takže nepořizuji kopie "za letu" ale obraz nejdříve zkopíruji na disk ( např.pomocí již zmiňovaného decrypteru ) a až pak ho normálně vypálím

Jak na torrenty
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
Ještě jsem to nezkoušel, ale není problém s přesnou kopií disku z formátu +R na formát -R? Co kdybys zkusil kopii znova na +R.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2743
-
od LukM
Zobrazit poslední příspěvek
19 říj 2024 14:03