Kopírování DVD

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

irudji
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Kopírování DVD

Příspěvekod irudji » 05 pro 2006 14:54

Mám takový problém. Mám DVD vypalovačku Pioneer DVR-109. Mám na jednom DVD+R film a chci ho pomocí nera zkopírovat na druhé DVD-R.Dám kopírovat disky.Film z DVD+R se načte do kompu a když vložím prázdné DVD-R tak to začne dělat zahajovací stopu a potom to napíše Chyba zápisu a DVD je nepoužitelné. Přitom vypalovačka normálně vypaluje CD a i DVD ale když použiji funkci nera kopírovat disky tak to vždycky udělá tohle. Možná je to tím že to zkouším pálit na DVD-R od SONY ale nevím. Joa to DVD co se snažím zkopírovat není žádná originálka.Je to už jednou pálené DVD.Předem všem děkuju za pomoc.
Asus M51 Sr, 3 GB RAM , C2D T8100, ATI Mobility Radeon 128 MB, 250 GB disk

Reklama
Zdena.Sladky
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Zdena.Sladky » 05 pro 2006 15:06

Nevim, ale co se týče Nera, mám s kopírováním DVD taky problémy. Mě to zas píše hlášku, abych vložil originální DVD. A nejedná se o originální jako "originál". Protože i po vložení originálního DVD (rozuměj nepřepalovaného) mi tato hláška vyskočí. Nejspíš se jedná o nějakou mouchu Nera. Ale nijak hlouběji jsem po tom nepátral, to přiznám. Prostě to DVD nejdřív zkopíruju na disk a vypálím z něj. Vím, je to zdlouhavé. Kdyžtak to zkus přes CLONE CD. Někdo mi to doporučil, ale nezkoušel jsem to ještě. Prý to umí jak CD tak DVD (?).
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD

alias75
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod alias75 » 05 pro 2006 15:13

S úspěchem používám DVD FAB Decrypter.Nero mě tohle vypisovalo taky,ale co je FAB Decrypter v nové verzi tak používám ten.Navíc je volně ke stažení.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .

Zdena.Sladky
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Zdena.Sladky » 05 pro 2006 15:16

Taky řešení... na ten sem nějak zapomněl...
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD

wichin
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod wichin » 05 pro 2006 17:26

zkus dvd shrink, nero na kopírování filmů nepoužívej. Je to ovšem věc názorů.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 05 pro 2006 17:38

Už sem tu četl bohužel nevím kde to bylo Bordel v neru způsobuje nějaká hra nebo spíš její fragment bohužel nyní nemám dostatek času na dohledání. Sori :oops:
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

alias75
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod alias75 » 06 pro 2006 05:00

Ten problém co popisuje jsem měl s Nerem taky a v PC nemám jedinou hru.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .

Jidhash
Tvůrce článků
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Jidhash » 06 pro 2006 12:21

i mě v tomhle nero párkrát vypeklo :lol: takže nepořizuji kopie "za letu" ale obraz nejdříve zkopíruji na disk ( např.pomocí již zmiňovaného decrypteru ) a až pak ho normálně vypálím
Jak na torrenty
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat

mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 10 pro 2006 13:20

Ještě jsem to nezkoušel, ale není problém s přesnou kopií disku z formátu +R na formát -R? Co kdybys zkusil kopii znova na +R.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”