Dobrý den.
Mám problém se zapnutím notebooku.
Toto je problém č. 1.
Asi před hodinou se vyskytl takový problém. Počítač nebere myš. Když napojím myš do usb 2.0, kurzor se nehýbe. A notebook píše, že zařízení počítač nerozpoznal. Když dám aktualizaci ovladačů, systém napíše, že jsou ovladače aktuální. Zkoušel jsem myš zapojit do jiného pc a tam jde. A to je ten počítač o 5 let starší než můj notebook. Myš nejede v žádném usb, které ma počítač. Najednou se kurzor přestal hýbat při hraní Mafie 2. Chladící podložka puštěna přes stejný usb port běží, tak jak má. Nemáte tušení v čem může být problém?
Problém č. 2
Asi za 20 min poté jsem chtěl notebook vypnout a zkusit znovu zapnout, doufal jsem, že se to nějak opraví samo. Když jsem teď vypnul notebook, nejde zapnout, vůbec nereaguje, nesvítí žádné kontrolky, a na monitoru se také nic neobjeví. Když jsem notebook vypnul asi 10 sekund blikala obrazovka, to se mi zatím nikdy nestalo, poté se vypnul a nereaguje. Nemůže to být nějakým virem? A má první problém něco společného s druhým problémem? Co se s tím dá dělat?
Notebook nejde zapnout Vyřešeno
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Notebook nejde zapnout
Všechno od notebooku odpoj a na chvíli vyndej baterku, pak jí tam zas dej a zkus to zapnout. Když nepůjde v síti, zkus to jenom přes baterku.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Díky, to s baterií pomohlo. Jak se to mohlo stát, že spadl bios? Jak tomu předcházet? A co ta myš nevíte proč se to stalo?
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No teda ani nevim co si představit pod pojmem "spadl bios". BIOS se ti jen tak nevymaže, ten buď funguje nebo nefunguje. Ta myš už jede?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Ano, myš už jede.
No na aceru aspire one občas padá bios to znamená že ho musíš znova nainstalovat přes flashku..
Mc-Buddy
kdyt spusteny pc bios nijak nevyuziva vyuziva ho jen pri startu. a jak se moh teda nainstalovat?
Just Fucking Google It!
Napsal jsem to špatně můj notebook je Libra Inspire, která se nyní nevyrábí a neprodává. Srovnával jsem to s notebookem mého souseda. Jeho Acer vůbec nehřeje.
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Bře 2011 22:11) ---
Napsal jsem to špatně můj notebook je Libra Inspire, která se nyní nevyrábí a neprodává. Srovnával jsem to s notebookem mého souseda. Jeho Acer vůbec nehřeje.
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Bře 2011 22:15) ---
Lze takovému nepředvídatelnému chování nějak předcházet?
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Bře 2011 22:11) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Bře 2011 22:15) ---
Lze takovému nepředvídatelnému chování nějak předcházet?
No právě že se využívá jen při startu..a bez biosu ten noťas nerozchodíš
..a jak bios opravit? : http://translate.google.cz/translate?hl ... rmd%3Divns

Mc-Buddy
Děkuji, ale ten bios má většinou každá značka trochu jinak. Zkusím na internetu najít svůj notebook, ten bios mi vypadl u mého notebooku Libra Inspire, ten sousedův Acer jsem použil jen pro srovnání teploty notebooku, problém je v mém.
Zde jsem našel něco málo o mém notebooku: http://notebooky.heureka.cz/libra-inspi ... i-nb20264/
Pořádně nevím co to je za značku, pokud někdo máte informace o této značce, zda vůbec ještě existuje, rád se přiučím.
Zde jsem našel něco málo o mém notebooku: http://notebooky.heureka.cz/libra-inspi ... i-nb20264/
Pořádně nevím co to je za značku, pokud někdo máte informace o této značce, zda vůbec ještě existuje, rád se přiučím.
Ale ty si neměl problém v biosu
..to by si musel preinstalovat..

Mc-Buddy
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 4013
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 21:48
-
-
- 0
- 1912
-
od Jirin