Ó diky díky :-)
No ja ten programek mám ale neda me spat to kde a jak proste jen zakazat zobrazovaní v tray no... Vzdyt to musi být nejaka prkotina a tim vic me to zajima kdyz na to nemohu prijít ... Na co zase další progam kdyz to musi jit rucne strucne ne , - to by neexistoval tento programek .-) Mimochodem neni tu nekdo kdo dela v dephi ???
Skrytí icon v system tray
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zadáš Start/spusit/ napíšeš MSconfig /po spuštění/zrušíš zatržítka u programů,které nechceš aby se po startu spouštely/restart/......hotovo.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To Ti opravdu nestačí to co jsem uvedl hned v první odpovědi? Tam si můžeš vybrat ze tří možností. 1. Skrýt neaktivní, 2. vždy skrýt, 3. vždy zobrazit.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
A co je na tomle požadavku nepochopitelného: Chce, aby jisté procesy běžely stále v pozadí, ale aby jejich ikona se v SysTray vůbec neukazovala. Jistě má důvod, proč to tak chce.Pic píše:To Ti opravdu nestačí to co jsem uvedl hned v první odpovědi? Tam si můžeš vybrat ze tří možností. 1. Skrýt neaktivní, 2. vždy skrýt, 3. vždy zobrazit.
No tak jsem vybral toto forum zamerne pro pocet prispevku a uzivatelu ... A hle jake je me prekvapeni on tu neni vazne nikdo kdy by si poradil s mym pozadavkem ...
Bych ale ve skutecnosti necekal ze toto bude az takovej problem - a tim vice me to zacalo zajimat
Tak najde se nekdo kdo zna ty nase wokna až tak dobre ???

Bych ale ve skutecnosti necekal ze toto bude az takovej problem - a tim vice me to zacalo zajimat

Tak najde se nekdo kdo zna ty nase wokna až tak dobre ???
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
TCL 40S615 - Cant load Android system Příloha(y)
od Daniel_Jackson » 25 zář 2024 10:58 » v Vše ostatní (hw) - 2
- 3141
-
od Daniel_Jackson
Zobrazit poslední příspěvek
27 zář 2024 22:17
-
-
- 0
- 1939
-
od peta501
19 dub 2025 01:11
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 3750
-
od MoA285
28 kvě 2025 00:59
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”