Ahoj... chtel sem poukazat na tuto hru.. pze si velice rychle ziskava popularitu mezi hraci z celeho sveta... a je velmi zavislova xD ... celej svet [ktera je nahodne vygenerovana.. tkze se nestane aby mel nekdo stejnou mapu jako vy] je slozen z kosticek xD a grafiku podobnou hram na PS1 .. Proste.. vasim cilem je prezit v tomto nahodne vygenerovanem svete... tim ze budete tezit drevo.. pozdeji uhli... kameni, zelezo, zlato..z kterych si vyrobite nastroje abyste mohli postavit lepsi a bezpecnejsi veci xD....1 den si musite vybudovat pristresek [pozdeji pevnosti,podzemni mesta, atd..] ve kterem se pres noc schovate pred vsemi ruznymi monstry ktere se spawnuji vsude kde je tma... tady je Trailer http://www.youtube.com/watch?v=FaMTedT6P0I
Jestli nekdo uz tuhle hru hraje.... tak prosim napiste.. potreboval bych nejakyho spoluhrace do multiplayera xD... kamosi sou liny platit pres Pay Pal
// Změna názvu tématu. Původní název "Minecraft" svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
// mike007
Hraji Minecraft a hledám spoluhráče
Re: Hraji Minecraft a hledám spoluhráče
Vypadá to zajímavě, ale online nehraji.
A co to jako je ?
Nebo spíš ... dá se to volně stáhnout ? Máš skype ? Icq ? atd .. . 

Google !!!
Classic verze je zdarma v prohlížeči, alfa verze je placená...je to dost zajímavé, kdo má kreativitu, může své kreativní řádění vyřádit na Minecraftu. Já teda hraju na serveru World of Minecraft (nebo Peter 112 Freebuild - myslím, že to je to samé) a používám hacky - ale tam jsou povolené!!!
Pokud máte rádi elektronickou hudbu a nemáte co na práci, můžete si poslechnout mou hudební tvorbu na SoundCloudu.
Případně mě můžete podpořit koupí mých skladeb/EP na iTunes nebo poslechem mé tvorby na Spotify :)
Případně mě můžete podpořit koupí mých skladeb/EP na iTunes nebo poslechem mé tvorby na Spotify :)
Tim malim písmem že používáš hacky
Dobře no ... já bych si klidně zahrál,jenom aby to neskončilo tak že to budu hrát sám to bych to ani nezapl 

Google !!!
neboj, já už mám i vlastní server, hraji to s dvěma kámoši, jestli chceš, můžeš se přidat
Pokud máte rádi elektronickou hudbu a nemáte co na práci, můžete si poslechnout mou hudební tvorbu na SoundCloudu.
Ej a kde to hrajete? Se segrou hledame nejakou partu a dobrej sevrer ale vždy nas tam vykradou
a vsecko znicej nemohly bychom hrat s vama?
a vsecko znicej nemohly bychom hrat s vama?
Taky mám origo. Můžu doporučit server majncraft.cz
Ale jsou tam trochu přísní na větší stavby - bourají je nebo trestají za černou stavbu. Ale teď mají bohužel problémy a je omezený počet hráčů a pozastaveno přidávání na whitelist. A s vykrádáním to nejde, každý hráč má právo na příkaz na zamčení dvěří a truhel. A také pecí.
Ale jsou tam trochu přísní na větší stavby - bourají je nebo trestají za černou stavbu. Ale teď mají bohužel problémy a je omezený počet hráčů a pozastaveno přidávání na whitelist. A s vykrádáním to nejde, každý hráč má právo na příkaz na zamčení dvěří a truhel. A také pecí.
..
Naposledy upravil(a) matuliak dne 21 črc 2015 23:41, celkem upraveno 1 x.
Na minecraft.net. Musíš si to zaplatit.
..
Naposledy upravil(a) matuliak dne 21 črc 2015 23:41, celkem upraveno 1 x.
Ale ne na stovky multiplayer serverů.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 38
- 79745
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
15 čer 2025 04:53
-
-
Hledám někoho, kdo mi dá vše do nové PC skříně
od HelFix » 11 pro 2024 18:28 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 14
- 4359
-
od uzivatel123
23 pro 2024 09:35
-
-
-
Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
od jkmaxfli » 31 bře 2025 13:04 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs) - 4
- 9224
-
od jkmaxfli
31 bře 2025 19:19
-
-
-
Hledám někoho na opravu historické barevné laserové tiskárny Příloha(y)
od Radovan-kocour » 12 pro 2024 13:32 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 5741
-
od Radovan-kocour
10 kvě 2025 18:01
-