Zdravím,
mám k notebooku připojený externí HDD Toshiba a pokud ho chci otevřít zobrazí se tabulka s upozorněním,že v aplikaci jemasina.exe došlo k problému a je třeba ji zavřít a HDD nejde otevřít.Zkoušel jsem ho i na druhém PC tam se po připojení zobrazí nábídka a disk jde otevřít,ale po jejím zavření a znovu otevření HDD už ne.Disk jsem nějaký čas používal i u satelitního přijímače bez problému v součastné době už ani satelitní přijímač s ním nespolupracuje.Neví někdo v čem by mohl být problém...Jinak na obou PC Windows XP Profesionál.
Externí disk nejde otevřít
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Externí disk nejde otevřít
Jestliže oželíš data na disku, zkus ve správě disku kliknout pravým myšítkem na disk a v nabídce zvol odstranit oddíl a po odstranění jej znovu vytvoř a následně naformátuj pomalým formátem (provádí zároveň kontrolu disku). Pokud nechceš přijít o data stáhni si Hiren's Boot CD, vypal na CD a následně vlož do mechaniky a restartuj PC. Po naběhnutí nabídky mnoha programů si můžeš pomoci některých programů stáhnout data na jiný disk.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Externí disk nejde otevřít
Odstranil jsem oddíl a znovu vytvoříl a pomalu naformátoval zatím fachá,uvidím jak dlouho jinak díky za radu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2928
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
18 lis 2024 12:22
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9219
-
od pajauh
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 18:07
-
-
-
EXCEL -jak otevřít 2 excel sobory abych je viděla současne a samostatně
od Ketty02 » 30 srp 2024 21:19 » v Vše ostatní (sw) - 2
- 4748