Ovladač ke kameře ve Win 7

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

labutak3
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Ovladač ke kameře ve Win 7

Příspěvekod labutak3 » 17 bře 2011 21:16

Přeinstaloval jsem Win XP na Win7. Chtěl jsem nainstalovat ovladač USB ke kameře SONY DCR-TRV250E z původního CD. To mě ale píše, že ovladač nelze na současnou verzi Windows nainstalovat. Zkoušel jsem to na stránkách SONY v ovladačích, ale tam je zase napsáno, že upgradované systémy nejsou podporovány a že je třeba aby systém byl předinstalovaný při výrobě počítače. Prosím o radu co s tím. Předem děkuji.

Reklama
Adam09
nováček
Stav:
Kontakt:

Re: Ovladač ke kameře ve Win 7

Příspěvekod Adam09 » 25 bře 2011 12:32

A zkoušel jste ten ovladač nainstalovat? Mělo by to fungovat. Ozvěte se až zkusíte.

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Re: Ovladač ke kameře ve Win 7

Příspěvekod Luboš » 25 bře 2011 17:37

Přesně stejný problém jsem měl s kamerou SilverCrest. Ve WinXP fungovala, ve Win7 nikoliv a ovladač na celém internetu není a ani nebude. Je to totiž výběhový typ zařízení a nové ovladače prostě výrobce nevytvořil. Tuto web kameru už nemá ani na svých stránkách. I když si myslím, že převod textového souboru ovladače z verze XP na verzi 7 by neměl dělat problém, tak to prostě výrobce nezajímá. Psal jsem jim asi před půl rokem, ale asi jsou moc zaneprázdněni - ještě mi neodpověděli ... Už se chystám na koupi nové kamery, kterou Win7 podporují.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”