Ovladač ke kameře ve Win 7
Ovladač ke kameře ve Win 7
Přeinstaloval jsem Win XP na Win7. Chtěl jsem nainstalovat ovladač USB ke kameře SONY DCR-TRV250E z původního CD. To mě ale píše, že ovladač nelze na současnou verzi Windows nainstalovat. Zkoušel jsem to na stránkách SONY v ovladačích, ale tam je zase napsáno, že upgradované systémy nejsou podporovány a že je třeba aby systém byl předinstalovaný při výrobě počítače. Prosím o radu co s tím. Předem děkuji.
Re: Ovladač ke kameře ve Win 7
A zkoušel jste ten ovladač nainstalovat? Mělo by to fungovat. Ozvěte se až zkusíte.
Re: Ovladač ke kameře ve Win 7
Přesně stejný problém jsem měl s kamerou SilverCrest. Ve WinXP fungovala, ve Win7 nikoliv a ovladač na celém internetu není a ani nebude. Je to totiž výběhový typ zařízení a nové ovladače prostě výrobce nevytvořil. Tuto web kameru už nemá ani na svých stránkách. I když si myslím, že převod textového souboru ovladače z verze XP na verzi 7 by neměl dělat problém, tak to prostě výrobce nezajímá. Psal jsem jim asi před půl rokem, ale asi jsou moc zaneprázdněni - ještě mi neodpověděli ... Už se chystám na koupi nové kamery, kterou Win7 podporují.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bezdrátový ovladač mi nejde spárovat přes Bluetooth
od maschke0 » 11 srp 2024 21:12 » v Taktování a další úpravy PC - 14
- 10574
-
od maschke0